franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 15.12.2021 08:01:31

Slika kot bi bili ob smučišču, zeblo pa vas ne bo

Če ste eden tistih, ki se prostih dni v decembru veselite tudi zaradi obilice lepih zimskih športnih dogodkov, vsekakor niste edini.

Tudi mi komaj čakamo proste dopoldneve ob spremljanju razpletov na strminah smučišč, popoldneve ob piškotih, čaju in spremljanju novoletne skakalne turneje. Za popolno izkušnjo pa sta potrebna tudi popolna slika in zvok.

To pa vam zagotovo pričarajo novi televizorji Samsung Neo QLED s svojo revolucionarno tehnologijo. Če smo pri filmu ali seriji še tolerantni do kakšnih neizpopolnjenih detajlov, pri športu zahtevamo vse. Želimo kar najbolj realističen prikaz sveta na drugi strani ekrana, da ga lahko doživimo in v največji možni meri zaznamo vsak trenutek.

neo-qled-samsung

Neo QLED tehnologija za izjemna doživetja gledanja

Revolucionarna tehnologija s pomočjo umetne inteligence in procesorja Quantum Procesor 4K prinaša sliko z najnaprednejšimi vizualnimi podrobnostmi do sedaj. Zaslon s stoodstotnim obsegom barv nudi novo izkušnjo gledanja priljubljenih vsebin in optimizira prikaz barv na zaslonu. Inovativna tehnologija osvetlitve ozadja Dual LED pa prinaša drznejši in natančnejši kontrast z optimizacijo tona osvetlitve ozadja, ki se ujema z vrsto vsebine, ki jo gledate. Tiste še bolj zahtevne pa bo zagotovo prepričal kateri od QLED 8K televizorjev, ki prinašajo novo dimenzijo resničnosti z 8K-ločjivostjo, kjer boste občutili moč vsakega prizora s 33 milijoni slikovnih pik za neverjetno razločno sliko z ločljivostjo, ki je štirikrat višja od 4K ločljivosti.

neo-qled-samsung

Kot da sedite na tribuni

Q-Symphony v kombinaciji s Soundbar zvočnikom, s katerimi boste prišli do boljšega učinka obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju, vam bosta pričarala tako realističen zvok, da boste občutili pristanek v telemark in slišali vsak zavoj na ledeni progi. Active Voice Amplifier (AVA), na novo dodana umetna inteligenca pa bo poskrbela, da hrup iz okolja ne bo motil, saj bo poudarila zvok televizorja, ko bo to potrebno.

neo-qled-samsung

Tudi za ljubitelje iger

Tehnologija QLED pa ni narejena le za ljubitelje dobrih filmov, serij in športnih prenosov. Ljubijo jo tudi igralci iger, saj jim prinaša kar nekaj tehnologij, ki igranje dvignejo na povsem novo raven. Super ultraširokokotni pogled GameView ponuja širok pogled na celotno dogajanje, tudi z razmerjem 21:9 in 32:9, kot ga ponujajo zasloni, narejeni posebej za igranje iger.

Motion Xcelerator Turbo+ tehnologija dodatno izboljšana jasnost gibanja, saj podpira ločljivost 4K pri tekoči osveževalni hitrosti 120Hz, kar pomeni izjemno razločnost gibov. Freesync Premium Pro - QLED pa je bil narejen za igranje iger z visoko intenzivnostjo.

Praznična promocija s katero bo izkušnja igranja še lepša

Izberite enega od izbranih neverjetnih modelov Neo QLED, saj ob nakupu dobite še popust od 100 € naprej na izbor izdelkov in programov za igranje iger.

Ugodnost velja ob nakupu izbranih modelov Neo QLED od 1. 12. 2021 do 31. 12. 2021, celoten seznam modelov, za katere velja ugodnost, pa lahko najdete tukaj.

samsung-televizor, samsung

Želite z vrhunskim zvokom in sliko še vrhunski dizajn?

Če ste odgovorili z da, izberite enega od Samsung Lifestyle televizorjev. Časi, ko je bil televizor ogromna črna škatla sredi dnevne sobe so že zdavnaj minili, zato tudi običajni tanek ekran ne prepriča več. Trije novi modeli televizorjev Samsung The Sero, The Frame in The Serif  so zvezda interjera, a hkrati se z njim zlijejo tako, da jih včasih tudi opazite ne več. Vsak dom dodatno popestrijo in mu dodajo kanček umetnosti, hkrati pa še moderno funkcionalnost za uporabnika. Pametni televizor se prilagaja načinu življenja, tako službi kot prostemu času. Dobra povezljivost s telefonom domačo pisarno ponese na nov nivo, zvečer pa ista naprava poskrbi za izjemno izkušnjo gledanja vsebin.

Članki iz rubrike