Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 21.10.2021 10:19:28

Nova KBM aktivno spodbuja zdrav način življenja – tudi letos na 25. Ljubljanskem maratonu

V Novi KBM spodbujamo zdrav način življenja med strankami in zaposlenimi, hkrati pa si z uresničevanjem strategije družbene odgovornosti prizadevamo za razvoj tako lokalnega kot nacionalnega okolja.

Tudi letos smo ponosni pokrovitelj 25. Ljubljanskega maratona, v okviru katerega bodo tekli zaposleni banke, ki se jim bo pridružila Helena Javornik, ena najboljših atletinj v slovenski zgodovini, ki je tudi ambasadorka programa promocije zdravja na delovnem mestu v Novi KBM.

Helena Javornik bo obiskovalcem in tekačem na Ljubljanskem maratonu pred in po maratonu na voljo za individualne nasvete, s katerimi lahko posameznik izboljša svojo tekaško tehniko in doseže še boljše rezultate. Ker je po teku pomembna tudi regeneracija, bomo na Trgu republike organizirali še krajše športne masaže, ki bodo prav tako na voljo tekačem in obiskovalcem, potekale pa bodo v skladu z veljavnimi predpisi za zaščito zdravja.

Matej Kolenc

Sponzorstvo Ljubljanskega maratona vidimo kot priložnost za razvoj pristnega partnerskega odnosa z večplastnimi pozitivnimi učinki, ki se odražajo v širšem okolju. "V slovenskem prostoru je Nova KBM ena največjih finančnih institucij, ki zraven gospodarstva in kulture podpira tudi šport. Z rastočim vplivom narašča tudi naša odgovornost, da ostajamo vzor, ustvarjamo najboljše zglede in gradimo na dolgoročnih učinkih. Ponosni smo, da lahko aktivno prispevamo k spodbujanju zdravega načina življenja med zaposlenimi in strankami, saj je zdravje v Novi KBM pomembna vrednota," je povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Strateško partnerstvo nam daje priložnost za ustvarjanje novih uspešnih zgodb, ki so pomembne za šport. Ponosni smo, da Ljubljanski maraton tudi z našo pomočjo uspešno utrjuje svojo pozicijo enega najpomembnejšega in najatraktivnejših športnih dogodkov v Sloveniji.

Značke: triglav, tek, maraton

Članki iz rubrike