favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 13.10.2021 10:37:57

Večno mladi kanadski glasbenik Bryan Adams spet v Sloveniji!

Legendarni kanadski glasbenik BRYAN ADAMS, dobitnik več Grammy nagrad, se v okviru svoje nove turneje vrača v Slovenijo, kjer bo nastopil v dvorani Stožice, 09. 02. 2022. Vstopnice gredo v prodajo v petek, 15.10.2021.

Bryan Adams je eden najbolj prepoznavnih in ikoničnih glasbenikov, avtor številnih, že kar ponarodelih rock uspešnic, dobitnik mnogih glasbenih nagrad in je v karieri prodal preko 65 milijonov plošč. Na turnejo se podaja ob izdaji novega, že 15. studijskega albuma So Happy It Hurts, ki bo izdan marca 2022. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo, kar je “v živo” dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2018.

Ne zamudite koncerta Bryana Adamsa 9. februarja v ljubljanskih Stožicah! Vstopnice gredo v prodajo v petek, 15.10.2021 in bodo dostopne na vseh prodajnih mestih Eventima.


O Bryanu Adamsu:
Bryan Adams ima svetovne turneje že skoraj štiri desetletja. Leta 2016 je bil na turneji v imenu svojega trinajstega studijskega albuma Get Up, ki se je v manj kot mesecu dni uvrstil na lestvico med prvih deset v devetih državah. Leta 2014 je obeležil tudi 30. obletnico svojega ikoničnega albuma Reckless.

Njegova glasba je dosegla prva mesta lestvic v več kot 40 državah po vsem svetu, v Kanadi so mu podelili državno priznanje za zasluge, hkrati pa ga sprejeli v kanadsko Dvorano slavnih. Je prejemnik grammyja, treh oskarjev, številnih nagrad Juno, American Music Awards ter ASCAP Film and Television Music Awards, petkrat pa je bil nominiran tudi za zlati globus.

Značke: glasba, adams

Članki iz rubrike