pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

pr
pr
0 20.08.2021 13:57:59

CROCS energija z uličnim pridihom

Nova Bubble Block linija nadgrajuje tradicionalen vojaški vzorec.

Pozabite na to, kar veste o klasičnih vojaških vzorcih, barvah in stilu. Novi Crocs vzorec želi biti opazen. Danes. Jutri. Vsakdan. Crocs Bubble Block linija razvija novo perspektivo okoli vojaških vzorcev in jim dodaja svež pristop. Vzorec je našel navdih v uličnem stilu, ki opevajo svetle barve in kontrastne tone. Njihovega mladostniškega vzdušja pa ne more prikriti nič. S tako univerzalno obutvijo boste vedno izstopali iz množice, ne glede na to, kje boste.


Vojaški vzorec je eden izmed trendov, ki ostaja z nami vsako leto in se skozi sezone le nadgrajuje. V smer izboljšav že ustaljenega trenda se je podal Crocs s svojo novo Bubble block linijo, navdihnjeno z uličnim pridihom. Z njo želi pritegniti raziskovalce, avanturiste, športnike in posameznike, ki jih zanima moda, stil in dobro počutje. Tiste, ki skozi videz predstavljajo svojo osebnost. Prav tako linija opeva samozavest in opaznost, zato pridite takšni, kot ste, in dovolite, da vas Bubble Block obutev odpelje na novo stran popularnosti.

crocs 3


Z novo Bubble Block linijo boste pripeljali zabavo k sebi, kamor koli boste odšli. Obutev je oblita z ulično energijo, odeto v paleto barv življenja, ki jih ne morete zgrešiti. S tem povzdigne tradicionalno omejen vojaški vzorec, prepoznan le v odtenkih črne, rjave in zelene barve. Univerzalnost obutve se lepo poda k vašemu vsakdanjemu stilu, lahko bi celo rekli, da ga le še bolj popestri. Linija je zelo prilagodljiva, zato jih lahko kombinirate z vsakim modnim kosom. Crocs stremi k temu, da ponuja lahko ikonično obutev, podkrepljeno z različnimi barvami, namenjeno vsakemu posamezniku. Udobna obutev je popolnoma vsestranska in varna, primerna za vsako dogodivščino. Želi, da bi se čisto vsak dobro počutil v svoji koži, obutev pa doda le še piko na i vaši razigranosti.

Personalizacija po vaši meri

Vsak čevelj ima na voljo prostorčke, kamor lahko vstavite izbrane Jibbitz priponke. Na ta način si lahko popolnoma personalizirate svojo obutev in jo naredite še bolj izjemno. Čar tega je tudi ta, da nihče ne bo imel enake obutve kot vi. Prepustite se svoji domišljiji in kombinirajte Jibbitz priponke po želji.


Veste, da je linija, polna barvitosti in osebnosti, navdušila tudi znane obraze po vsem svetu? Poiščite navdih pri modnih ikonah in izstopajte iz množice. Zablestite v svoji novi obutvi in uživajte v življenju polnem zabave, smeha in razigranosti.
Nova kolekcija Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana.

crocs 2

Crocs zgodba o uspehu

Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve po več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je posebej v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko, saj so tukaj Crocsi med najbolj popularnimi v Evropi. V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.

Značke: crocs, obutev

Članki iz rubrike