Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 19.05.2021 08:50:01

Poletje je najlepše na morju … Preživite ga v najlepšem delu slovenske Obale!

Počitnice so najlepši čas v letu, ki ga namenimo za skupni oddih, sprostitev in nova doživetja. Ker se bliža poletje in z njim prvi skok na morje, nas že veliko razmišlja, kakšne počitnice bi letos privoščili svojim najbližjim. Odlična ideja je resort Adria Ankaran, ki je še posebno naklonjen družinam.

V letu 2021 so v Adrii Ankaran pripravili nepozabne družinske počitnice na morju. Poleg obstoječe ponudbe (Hotel Convent 4*, Vile 4*, kamp 4*) boste pri njih našli 20 novih nadstandardnih mobilnih hišic tik ob morju, ki sprejmejo do šest oseb. V Vilah Adriatic 4* je na voljo 64 povsem obnovljenih sob, ki bodo vaši družini ponujale prijetno bivanje, Olive Family Suites 4* in apartmaji Adria 4*pa so še posebno prilagojeni mladim družinam, poleg udobja pa jih odlikuje še verjetno najlepši razgled na slovensko morje.

AdriaAnkaran_Plaza_IMG_3263

Potujte varno, letujte doma! Dobrodošli tudi turistični boni.

Zakaj izbrati resort Adria?

Nastanitve v resortu Adria vam omogočajo varno bivanje, saj so vhodi v sobe in bivalne prostore večinoma ločeni od preostalih. Tam boste lahko uživali na pravi mediteranski plaži na slovenski Obali, v naravni senci mogočnih dreves. Zaradi bogate sence in plitvega morja je plaža še posebno primerna za kopanje najmlajših, ki pa bodo lahko poleg čofotanja v morju uživali tudi v zunanjem bazenu z morsko vodo ter v otroškem igralnem parku na centralni plaži, ki navdušuje tudi najzahtevnejše male dopustnike. V resortu Adria Ankaran veliko pozornosti posvečajo tudi zdravju in varnosti svojih gostov, saj za razkuževanje površin uporabljajo ekološka, človeku in naravi prijazna čistila in razkužila. Tik ob morju resorta boste našli Ribičevo kantino, kjer bodo poskrbeli za kulinarično razvajanje. Zvečer se lahko odpravite na sprehod v najlepših sončnih zahodih na obali, če si želite bolj aktivnega oddiha, pa se lahko iz resorta Adria odpravite na kolesarjenje ali pa preizkusite njihov zunanji fitnes.

adria-ankaran

V Adrii Ankaran so rezervacije brez tveganja. Rezervirajte že zdaj in si zagotovite mesto za počitnice v najlepšem družinskem resortu!
Nepozabne počitnice za vso družino lahko v resortu Adria Ankaran rezervirate brez tveganja. V primeru omejitev potovanja zaradi covida-19 vam namreč omogočajo brezplačno odpoved in 100-odstotno vračilo. Za dodatne informacije o njihovi izjemni ponudbi se obrnite na telefonsko številko +386 5 66 37 444 ali jim pišite na booking@adria-ankaran.si.

Članki iz rubrike