Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 15. aprila

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Pixabay Manfred Richter Jajca Odkrito.si

Ali pravilno shranjujete jajca?

Tina Gorenjak Njena.si

Najini mostovi: Igralka po snemanju v solzah

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 06.04.2021 12:14:22

Rum-Kokos-Ananas kroglice CASALI prejele naziv 'Shot of the Year 2021'

casali
revija zvezde
Omejena izdaja kroglic Rum-Kokos-Ananas vam dopustniško vzdušje pričara kar v objemu vašega doma.

Casali Rum-Kokosove kroglice so med dražeji s polnilom prava klasika. Od leta 2018 so na policah s slaščicami poznane tudi pod nazivom »Shot of the Year«. Priljubljene kroglice so sedaj – le za kratek čas – na voljo tudi v eksotičnem okusu ananasa in zajemajo vse, kar nam je tako zelo všeč pri njihovi klasični izvedbi. Kroglice s tropskim, osvežujočim okusom bodo od aprila 2021 na voljo v privlačnem 175-gramskem pakiranju.

Tekoče jedro s pravim rumom iz sladkornega trsa, certificiran in trajnostno pridelan kakav ter osvežujoč okus po ananasu slaščičarsko novost naredijo še bolj slastno. »Okus Rum-Kokos kroglic z ananasom vas bo zagotovo popeljal v tropske dežele. Čokoladne dražeje nenehno izboljšujemo, z nazivom Shot of the year pa bomo celotno ponudbo Rum-Kokosovih kroglic Casali še izboljšali,« je dejal Alexander Lipovšek, direktor Mannerja za JV Evropo.

Casali kroglice Rum-Kokos vse bolj priljubljene


Uspehi govorijo sami zase. Rum-Kokosove kroglice Casali so leta 2020 dosegle 16,65-odstotno povečanje prodaje v primerjavi z letom 2019. Najboljši izdelek so Rum-Kokosove kroglice v 175-gramskem pakiranju, ki je doprinesel 10,35-odstotno povečanje prodaje. »Prav zaradi njihove priljubljenosti v aprilu načrtujemo spomladansko Casali promocijo s privlačnimi POS-izpostavitvami po Sloveniji,« je dodal Alexander Lipovšek, direktor Mannerja za JV Evropo.

Pomladne promocije slastnih Casali kroglic Rum-Kokos
Za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke Casali in naziva »Shot of The Year 2021«, bodo v aprilu in maju potekale promocijske aktivnosti. Poleg POS-izpostavitev, podjetje Manner načrtuje tudi distribucijo 20-sekundnih spletnih posnetkov in privlačnih televizijskih oglasov, ki si jih boste na malih ekranih ogledali v aprilu in maju.

Na Facebook strani Casali Slovenija ( www.facebook.com/Casali.Slovenija ) pa bo potekala nagradna igra. Nagrada, ki bo zagotovo pričarala pravo dopustniško vzdušje prav v objemu vašega doma, je 5x izdelki Casali in Casali zofa za na plažo.

Značke: casali, kroglice

Članki iz rubrike