Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 10.07.2020 13:44:48

Addiko banka praznuje 2 + 2 = 4 leta na slovenskem bančnem trgu

Addiko bank
Addiko bank
Enajstega julija 2020 Addiko banka praznuje četrti rojstni dan jasnega, enostavnega in neposrednega bančništva na slovenskem bančnem trgu. V štirih letih je Addiko banka še utrdila svojo pozicijo na trgu kot ponudnik hitrih in inovativnih bančnih rešitev, ob tem pa je s sodelovanjem v dobrodelnih akcijah, z donacijami ter partnerstvom in finančno podporo kulturnih ustanov in festivalov tudi velik podpornik lokalnega okolja.

Addiko banka je v zadnjih štirih letih postavila nove standarde bančnega poslovanja v Sloveniji, saj lahko stranke vse finančne storitve, tudi sklepanje kreditov, opravijo hitro, enostavno in z inovativnimi digitalnimi rešitvami. »Zavedamo se, da je danes čas ena od najdragocenejših valut, zato tudi želimo vse storitve za naše stranke opraviti v najkrajšem možnem času in na preprost način ter jim tako zagotoviti produkte in storitve, ki jih potrebujejo in ko jih potrebujejo. Zadovoljstvo naših strank je na prvem mestu,« je povedal Andrej Andoljšek, predsednik uprave Addiko banke.

V preteklem letu so se v Addiko banki osredotočali predvsem na inovativno digitalno preobrazbo, ki njihovim strankam omogoča, da večino storitev preprosto opravijo od doma in brez obiska poslovalnice. V spletni in mobilni banki lahko stranke Addiko banke opravljajo nakazila, plačila računov in položnic, sklepajo depozite in limite ter druge bančne storitve. Addiko banka pa svojim strankam ponuja tudi brezplačno uporabo aplikacije Flik, ki omogoča sodoben način takojšnjih plačil na daljavo med strankami različnih bank v Sloveniji.



Del inovativnih rešitev predstavlja tudi unikaten koncept Addiko Express poslovalnic, katerih mrežo Addiko banka še naprej obnavlja in širi po Sloveniji. Addiko Express poslovalnice so bile v Addiko banki razvite z namenom zagotavljanja učinkovitih rešitev za stranke tam, kjer je potreba po bančnih storitvah največja in kjer se dejansko spontano odvijajo nakupi. Express poslovalnice so priročne v vseh pogledih – tako prostorsko kot tudi storitveno, saj digitalizacija znotraj Express poslovalnic omogoča, da stranke lahko same opravijo bančne storitve, kar prinaša popolnoma novo bančno izkušnjo v smislu hitrega in enostavnega upravljanja osebnih financ.

Ob četrtem rojstnem dnevu Addiko banke na slovenskem finančnem trgu si bodo v Addiko banki še naprej prizadevali »da bi Addiko banka ostala na pravi poti, ki jo krojijo predvsem naša prizadevanja z osredotočanjem na stranke in njihove potrebe. To posledično pomeni tudi nadaljevanje digitalne preobrazbe in uvajanje inovativnih rešitev, preko katerih bomo na slovenskem trgu še naprej gradili prepoznavno blagovno znamko, ki ji iz dneva v dan zaupa vedno več strank,« še dodaja Andrej Andoljšek, predsednik uprave.

Značke: addiko, banka

Članki iz rubrike