mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 03.06.2020 12:56:04

Red Bull Illume Instagram izziv je tu!

Tekmovanje za avanturistične in športne ustvarjalce, ki bodo svoje fotografije in videoposnetke svetu predstavili na Instagramu.

Red Bull Illume nam spet prinaša najboljše avanturistične in športne podobe na planetu. Novo tekmovanje se je začelo ta teden, z uradnim nazivom Red Bull Illume Special Image Quest 2020. Tokrat gre za prikaz vrhunskih foto- in videoizdelkov, ki jih bodo avtorji svetu prikazali na družbenem omrežju Instagram. Red Bull Illume želi s tem širši publiki predstaviti strast in predanost fotografov in videoustvarjalcev, ki premikajo meje v ustvarjanju vizualnih vsebin.

Tekmovanje ima tri glavne kategorije, v katere lahko vsak uporabnik Instagrama prijavi svoje izdelke, poleg tega pa še četrto, popolnoma novo, ki je namenjena najbolj kreativnim avanturističnim in akcijskim Instagram zgodbam.

Kako stvar deluje? Avtorji fotografij in videov lahko sodelujejo s svojimi najboljšimi foto- in videostvaritvami (največ 1 minuta) tako, da jih prijavijo v eno od štirih kategorij: 


Throwback
Vsebine, ki primerjajo avanturistične podvige in akcijske športe, takrat in danes.

Homework
Najboljše avanturistične in akcijske kreacije, ki so nastale pri avtorju doma ali v okolici njegovega doma.

Unseen
Vsebine, ki prinašajo posebne kote, vizualne ideje, drugačen format, luč ali efekt bliskavice … Nekaj, česar še nismo videli! Stoodstotno kreativni izdelki.

Kako se prijaviti
Za prijavo na Throwback, Homework ali Unseen kategorije je treba slediti tem enostavnim korakom:
1) Deli svoje najboljše foto ali video (1 minuta maksimalno) posnetke na svojem javnem Instagram kanalu.
2) Označi objavo z @redbullillume in uporabi značko #rbi20submission in značko kategorije npr. #rbi20throwback
3) Označi še prijatelje, da jih povabiš k sodelovanju.

Prvič je tu tudi kategorija za Instagram zgodbe. Ta dopušča največ svobode in daje avtorjem možnost, da zgodbe predstavljajo na čisto svoj način. Vsaka prijava lahko vsebuje do 6 objav v zgodbi. Te morajo biti dodane med izpostavljene, da jih bo Red Bull Illume lahko videl tudi več kot 24 ur po objavi.

Storytale
Prijavi do 6 svojih Instagram zgodb in navduši s svojim prikazom avanturistične akcije pred ali za kamero. Bodi super ustvarjalen, saj nič ni prepovedano.

Za prijavo v kategorijo Storytale je potrebno slediti tem korakom:
1) Objavi svojo zgodbo in označi @redbullillume in dodaj značko #rbi20submission. Pazi, da je tvoj profil javen in da se oznake vidijo, ni pa zaželjeno, da prevladujejo, konec koncev naj bo v ospredju tvoja zgodba!
2) Vsaka prijava ima lahko do 6 objav v zgodbi.
3) Objave dodaj na izpostavljeno vrstico (Highlights) tvojega Instagram profila, z nazivom RBI 2020.
4) Za vsako objavo, ki jo želiš prijaviti, postopek ponovi, pri imenu v vrstici Highlight pa dodaj zaporedno številko, npr.: RBI 2020 #2

Ni pomembno ali si profesionalni fotograf ali čisti začetnik, šteje le ideja. Tekmovanje bo trajalo 5 tednov, od 1. Junija, do 5. julija 2020. Vsak teden bo Red Bull Illume žirija izbrala 5 najboljših foto in video objav na kategorijo in 5 najboljših zgodb. Ta izbor bo objavljen na strani redbullillume.com, kjer bodo obiskovalci lahko glasovali za svoje tedenske finaliste v vsaki kategoriji. To glasovanje bo potekalo vsak teden od četrtka do nedelje. Prvi krog se odpre 11. junija, drugi teden tekmovanja. Tedenski
zmagovalci bodo objavljeni ob ponedeljkih, po zaključku glasovanja.

Zunanja žirija, ki jo bodo sestavljali uredniki fotografije, digitalni foto in video strokovnjaki in vrhunski športniki, bo nato med tedenskimi zmagovalci izbrala končne zmagovalce v vsaki kategoriji. Vsaka kategorija, razen kategorija zgodb, bo imela dva zmagovalca, enega v foto, drugega v video konkurenci. Zmagovalci bodo razglašeni 30. julija 2020.

Skupni zmagovalci si bodo prislužili nepozabne Red Bullove izkušnje, pripravljene le zanje. Zmagovalne vsebine bodo potovale po svetu in se prikazovale na razstavah v okviru Red Bull Illume turneje.

Vse informacije so dostopne na spletni strani redbullillume.com, Red Bull Illume pa je seveda prisoten tudi na družbenih omrežjih.

Značke: red-bull, illume

Članki iz rubrike