vesolje Dobra karma

Tedenska astrološka napoved: ne podlezite ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

nu
nu
45 24.05.2020 08:17:38

NOR udarec po KRITIKAH! Kar so Čeferinu naredili z VRHA SLOVENSKE POLITIKE, je šokiralo VSE

Aleksander Čeferin
STA
Aleksander Čeferin je v zadnjem intervjuju za Dnevnik slovenski politiki namenil kar nekaj kritik, zdaj pa dobil odgovor.

Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je v zadnjem pogovoru s slovenskim Dnevnikom povedal marsikaj zanimivega, precej kritik pa je namenil slovenski vladi, ki je po njegovem mnenju v svojih izjavah preveč apokaliptična in črnogleda. Še več, celo zadovoljen je, da se je umaknil iz posla z maskami, saj je spoznal, da bi ga lahko številni obtožili, da je zaslužil z maskami. 

S tem intervjujem je dvignil nemalo prahu, še posebej med privrženci aktualne slovenske oblasti. Zdaj se je oglasil kar državni sekretar za nacionalno varnost Republike Slovenije in twitter izkoristil za nepredstavljivo obračunavanje s predsednikom Uefe. "Zadnja leta smo govorili o ruskem hibridnem vojskovanju, s katerim Rusi uspešno rušijo EU in NATO. Pri tem smo zanemarili Kitajsko. Ta je #COVID19 krizo izkoristila za uporabo enakih metod z zasledovanjem istih ciljev. Njeni evropski pomočniki so ji pri tem v neizmerno pomoč," je zapisal Žan Mahnič in hkrati objavil fotografijo, na kateri sta Čeferin in kitajski poslovnež Jack Ma.

Članki iz rubrike