franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
45 24.05.2020 08:17:38

NOR udarec po KRITIKAH! Kar so Čeferinu naredili z VRHA SLOVENSKE POLITIKE, je šokiralo VSE

Aleksander Čeferin
STA
Aleksander Čeferin je v zadnjem intervjuju za Dnevnik slovenski politiki namenil kar nekaj kritik, zdaj pa dobil odgovor.

Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je v zadnjem pogovoru s slovenskim Dnevnikom povedal marsikaj zanimivega, precej kritik pa je namenil slovenski vladi, ki je po njegovem mnenju v svojih izjavah preveč apokaliptična in črnogleda. Še več, celo zadovoljen je, da se je umaknil iz posla z maskami, saj je spoznal, da bi ga lahko številni obtožili, da je zaslužil z maskami. 

S tem intervjujem je dvignil nemalo prahu, še posebej med privrženci aktualne slovenske oblasti. Zdaj se je oglasil kar državni sekretar za nacionalno varnost Republike Slovenije in twitter izkoristil za nepredstavljivo obračunavanje s predsednikom Uefe. "Zadnja leta smo govorili o ruskem hibridnem vojskovanju, s katerim Rusi uspešno rušijo EU in NATO. Pri tem smo zanemarili Kitajsko. Ta je #COVID19 krizo izkoristila za uporabo enakih metod z zasledovanjem istih ciljev. Njeni evropski pomočniki so ji pri tem v neizmerno pomoč," je zapisal Žan Mahnič in hkrati objavil fotografijo, na kateri sta Čeferin in kitajski poslovnež Jack Ma.

Članki iz rubrike