obilje Dobra karma

6 preverjenih afirmacij, ki nam pritegnejo ...

Aneta Andollini Svet24.si

Aneta nič več v psihiatrični ustanovi, to ...

pp piknik fit nabodalca Reporter.si

Prodajajo nam nevarno hrano (2.): piščančja ...

valdoltra, neurje Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ponedeljkovo neurje najhujše ...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

Helena Blagne Odkrito.si

Helena Blagne - Skriva ljubimca?

natalija kolšek Njena.si

Otroci Natalije Kolšek postavni, kot bi skočili ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 08.05.2020 14:04:26

Kako preživeti popoln petkov večer sam s sabo

Razmere se počasi umirjajo, na ljubljanskih ulicah je počasi zaznati vrvež, lokali odpirajo svoje terase, a vseeno, virus je še vedno med nami. Ne prenaglite s takojšnjim druženjem, zato bo, verjemite, še veliko priložnosti. Ponujamo vam ideje, kako preživeti majski petkov večer v lastni družbi.

Vam neodprt paket dišečih svečk že leto dni stoji v predalu? Zdaj je čas, da ga odprete. Svečke delujejo pomirjujoče in pričarajo romantično vzdušje. Zavrtite sproščujočo glasbo, zatemnite prostor in se prepustite vonju, ki vas bo popeljal v čarobne kraje.

Preizkusite se v kuhanju posebnih jedi
S knjižne police potegnite že zaprašeno kuharsko knjigo, ki že vrsto let čaka na vašo kuhalnico. Izberite recept, ki je vašim očem mikaven in ob katerem se vam pocedijo sline. Ne izberite vašega klasičnega recepta za testenine, ki ga znate že na pamet! Vzemite si čas (petkovo dopoldne) in uživajte v pripravi ter kuhi. Poskrbite tudi za lično serviranje, naj ne bo nobena podrobnost prepuščena naključju.


Posladkajte se z okusnimi mehurčki
Med kuho si za osvežujoč aperitiv privoščite opojni požirek živahno rožnate Penine Rose iz Vinske kleti Zlati grič. Njena intenzivna sadna aroma vam bo krajšala čas kuhe in pripravila vaše brbončice na glavno jed. Nežno iskrenje mehurčkov vas lahko razvaja tudi ob glavni jedi, če pa si želite nadgradnje, nadaljujte večer s kozarcem modre frankinje.

Večer zaključite z dobro knjigo
Po večerji, ko bo vašim brbončicam zadoščeno, se ogrnite v vašo najljubšo odejo in v roke vzemite knjigo, s katero že dolgo odlašate. V nadaljevanju večera se s knjigo premaknite v posteljo, zagotovo vas bo ponesla v sladek in globok spanec ...

Značke: zlati-grič, penina

Članki iz rubrike