polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

ue
ue
0 20.03.2020 18:31:03

Strahota! KORONA NE POZNA MILOSTI! VIRUS vzel življenje ŠPORTNIMA NOVINARJEMA ...

Kdor še vedno misli, da je vse skupaj samo 'malo močnejši prehlad', se bridko moti. Koronavirus je žel s koso smrti tudi med športnimi novinarji

Virus ne izbira gostitelja in vsak je lahko njegova žrtev. Španski športni novinar José María Candela bi junija praznoval okroglih 60 let. Kolegi na nacionalnem španskem radiu RNE so ga klicali Chema, v četrtek pa ga je zaman poskušal priklicati njegov 17-letni sin. Chema je po ločitvi živel sam v hiši. Sin ga je klical in klical, zvonilo pa je v prazno. Zaman. Candela je umrl osamljen, sam samcat v svoji hiši. Našli so ga, ko so okoli 1. ure zjutraj gasilci vdrli v hišo, potem ko jih je obvestil njegov sin. Španski nacionalni radio je objavil, da je Candela umrl zaradi koronavirusa, čeprav ni bil niti testiran za bolezen covid-19, vseeno pa je bil zadnji teden v domači izolaciji.       
Zadnji se je s Candelo pogovarjal njegov brat, in sicer po sredinem kosilu. Candela se ni počutil dobro, težko je dihal in bil utrujen, a ni imel vročine. Brat mu je predlagal, naj si odpočije. ... in nikoli več ni odprl oči.
Včeraj pa je umrl še en znani španski športni novinar. Tomás Díaz-Valdés, ki je vodil združenje spletnih strani za motošport, 30 let pa je bil novinar uglednega madridskega časnika AS, je umrl v starosti 78 let. Zapleti po okužbi s koronavirusom so bili zanj usodni.

Značke: koronavirus, smrt

Članki iz rubrike