duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

ue
ue
1 02.03.2020 18:13:27

S čim je MAMA 'GROZILA' LUKI ... ter odgovor, ki je spravil navijače DALLASA v EKSTAZO! (video)

Morda se niti ne zavedamo, kako velika zvezda na košarkarskem nebu je Luka Dončić. In ker je res velika zvezda, ameriške medije zanima vse o njem. In to iz prve roke - tako je nastal pogovor z Mirjam Poterbin, Lukovo mamo.

"Če boš pospravil sobo, boš šel lahko na trening," je mama Luke Dončića, Mirjam Poterbin razkrila v pogovoru za ameriško televizijski mrežo ABC. In nadaljevala: "In res je pospravil sobo! Toda samo zato, ker je bilo povezano s treningom." Morala mu je torej 'groziti', da mu bo vzela košarko. "Da! Vedela sem, da bo ob takih pogojih zagotovo naredil to, kar od njega zahtevam!" Potem je Mirjam govorila še o tem, da je morala 13-letnega dečka poslati v tujino, v Španijo, da je tam igral košarko. Tri leta ni bila ob sinu. "To je bilo izjemno, noro težko. Niti ne morem razložiti, kako težko mi je bilo. Jokala sem. Tam sem bila vsak konec tedna. Na začetku, preden je šel v Španijo, sem mu govorila, da ima še čas, da gre lahko tja kasneje. A mi je Luka rekel: 'Mama, moram poskusiti!'"

Potem je Lukova mama razkrila še nekaj, kar bo navijače Dallasa spravilo v ekstazo. Morda bo Dallas za Luko prvi, zadnji in edini klub v ligi NBA. "Precej prepričana sem, da bo Luka zelo dolgo ostal v Dallasu." Ali si tudi Luka želi, da bi v NBA-karieri igral samo v enem moštvu? "Da!"

Mama je razkrila še, da Luka zna skuhati le špagete, da je velik ljubitelj psov in da so njegova najljubša serija na televiziji Prijatelji (Friends).  In da ... 87-letna Lukova prababica se druži s prijateljicami in gleda NBA-tekme. "80-letnice se družijo in gledajo košarkarske tekme!"

Članki iz rubrike