polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 24.02.2020 13:13:26

A1 vsem slovenskim navijačem v ZDA podarja brezplačni prenos podatkov: Tu so vse podrobnosti ...

Reuters
Pred kratkim je A1 Slovenija predstavil storitev pretočnega videa na zahtevo NBA League pass, ki je nastala v sodelovanju z NBA.

Da bodo oboževalci v Miamiju v ZDA lahko med 27. 2. 2020 in 1. 3. 2020 v živo spremljali tekme dveh slovenskih NBA zvezdnikov, A1 Slovenija podarja brezplačni prenos podatkov v ameriških omrežjih AT&T in T-mobile oboževalcem, ki se bodo v tem obdobju odpravili v Miami ZDA na ogled tekem.

Navdušenci bodo lahko v živo spremljali napeto tekmo z Luko Dončićem na čelu pod okriljem Dallas Mavericks, za dodatno evforijo pa bo poskrbel Goran Dragić z ekipo Miami Heat. 3-dnevni brezplačni prenos podatkov v ameriških omrežjih AT&T in T-mobile bo na voljo uporabnikom kateregakoli NBA League Pass paketa, brezplačni prenos pa se uporabnikom storitve NBA League Pass na mobilnih paketih ob potovanju na tekmo vključi samodejno.


Več informacij o novih paketih NBA League Pass je na voljo na povezavi: https://www.a1.si/nba-league-pass, kjer se nahajajo tudi podrobnejša navodila in pogoji za ugodnost 3-dnevnega brezplačnega prenosa podatkov v času bivanja v ZDA, ki jih pošiljamo tudi spodaj.

Brezplačni prenos podatkov v ZDA za uporabnike NBA League Pass
Ugodnost brezplačnega prenosa podatkov v ZDA velja za naročnike kateregakoli A1 mobilnega paketa (ne velja za predplačnike), ki omogoča gostovanje v tujini, v kolikor v ZDA gostujejo pri operaterju AT&T (USACG, 310410) ali operaterju T-mobile (USAW6, 310260) in imajo aktiviran NBA Leage Pass. Brezplačni prenos podatkov velja zgolj v obdobju od 27.2.2020 od 12.00 ure, do 1.3.2020 do 17.00 ure po srednjeevropskem (t.j. slovenskem) času. Uporabniki pridobijo ugodnost izključno na naslednji način: na svojem mobilnem paketu imajo 27.2.2020 ob 11.00 uri po srednjeevropskem (t.j. slovenskem) času aktivnega enega izmed paketov NBA League Pass. Aktivacije NLB League Pass paketov, ki se izvedejo po navedenem času ali na drugačen način (npr. na paketu fiksne telefonije), se ne bodo upoštevale pri dodelitvi ugodnosti. Ugodnost se ob izpolnjevanju navedenih pogojev vključi samodejno. Ugodnost je omejena na 10 GB, nad to količino si A1 pridržuje pravico, da uporabniku na zadevni številki izključi promocijsko ugodnost. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000 Ljubljana.

Značke: nba, dallas

Članki iz rubrike