požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

T. R.
T. R.
0 16.12.2019 13:42:32

V PRODAJI: Večer zaljubljencev z Draženom Zečićem ter gosti

Naj bo letošnje Valentinovo nekaj posebnega. Napovedujemo Veliki Valentinov koncert Dražena Zečića z gosti, ki bo 14. februarja v Hali Tivoli!

Valentinova pravljica za zaljubljene, ki bo očarala

V ljubljansko Halo Tivoli na dan zaljubljencev prihaja eden najelitnejših in najbolj iskanih pevcev na Balkanu. S temi besedami hrvaški mediji opisujejo Dražena Zečića, ki velja za legendo hrvaške zabavne glasbe, Slovenci pa se ga preprosto ne moremo naveličati. Dvorane v katerih ima v letošnjem decembru skupaj s prijateljem Markom Škugorjem koncerte v sklopu božične turneje, pokajo po šivih, pred njimi pa se že nekaj ur pred koncertom vije neverjetno dolga vrsta oboževalcev, ki komaj čakajo, da njihov ''Zeko'' stopi na oder.

Evforija ob pričakovanju začetka njegovih spektaklov je nekaj nedoživetega. Polne dvorane obiskovalcev glasno skandirajo ''Zeko, Zeko, Zeko,'' vse dokler legendarni glasbenik ne stopi na oder. Hvaležnost, ki jo ob tem čuti do poslušalcev, pa jim vedno znova povrne tako, da jim zapoje z dušo in telesom.

Vaš Zeko bo s posebnimi gosti srca vseh zaljubljenih očaral 14. februarja 2020, od 20.00 ure dalje, ko bo svoje največje hite ''Nitko nema dva života'', ''Kad preko mora'', ''Idi, idi'', ''Sokole'', ''Sve je zbog nje'' in še mnoge druge, odpel tako, kot zna le on. Z romantiko v glasu, kot je nima nihče drug.

To bo brez dvoma najlepše darilo za vašo boljšo polovico ob dnevu zaljubljencev.

VSTOPNICE SO V PRODAJI!

Od tega trenutka dalje si lahko svojo vstopnico zagotovite na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol ali na Mynight.si!

FB_1042x546_2

Njegovi koncerti so vedno znova razprodani, zato vam priporočamo, da pohitite in si zagotovite svoje mesto na največjem in najlepšem Valentinovem spektaklu prihodnjega leta. Prvih 200 vstopnic je namreč na voljo že od 17,90 € dalje!

Članki iz rubrike