Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

T. R.
T. R.
0 09.12.2019 18:08:32

Mark Zebra že navdušuje z novo skladbo '3 noči'

Mark Zebra že nadušuje z novo skladbo '3 noči'.
Jaka Knipic, Menart Records
Mark Zebra po petkovi premieri skladbe '3 noči' navdušuje v radijskem etru in na youtubu!

Pod plesne ritme se podpisuje kar Mark Zebra, ki je za besedilo k sodelovanju povabil avtorja mnogih uspešnic doma in v tujini, Roka Lunačka. Ta je znal tudi tokrat prisluhniti Markovi želji o sporočilu, saj je skladba biografska. »Čeprav je ritem zelo živahen, besedilo ni,« je o skladbi povedal Mark Zebra.

»Pesem 3 noči je nastajala kar nekaj mesecev. Že kmalu po izidu pesmi S. O. S. sem dobil navdih za novo pesem, saj sem morda predolgo razmišljal o bivši punci … (smeh) Kmalu sem poklical Lunačka in Krešota. Takoj smo se lotili ustvarjanja, tako da smo kar nekaj časa preživeli skupaj, dokler nismo prišli do želenega zvoka in besedila,« je o nastajanju nove plesne uspešnice povedal Mark Zebra in še dodal: »V bistvu si ne znam predstavljati nastajanja mojih skladb brez njiju, saj smo res dober team in točno vemo, kaj pričakovati drug od drugega, prav tako pa ideje letijo kot za šalo, bi lahko rekel. Že delamo naprej s polno paro.«

Videospot je bil posnet na enem najlepših dvorcev v Sloveniji. Tik pred snemanjem je lastnik povedal, da zna na dvorcu Štatenberg tudi strašiti, in prav to je ekipa tudi izkusila. »Na koncu snemanja okoli polnoči med pospravljanjem je bila na dvorišču iznenada prisotna druga energija. Kolega Orson, ki v videu igra služabnika, je v nekem trenutku zakričal, ko je šel čez dvorišče. Trdi, da je videl majhno deklico v beli obleki ... Vsi smo se le spogledali in nasmejali, češ kaj se greš, a smo zelo pohiteli, da smo opremo pospravili v avtomobile in čim prej odšli. Zanimiva izkušnja, ne vem, ali bom še kdaj tam snemal po tej izkušnji. Je zelo lepo, ampak duhov pa ne maram (smeh),« je povedal Mark, ki je video zaupal Žigi Djuri.

Zgodba videospota ne sledi zgodbi skladbe, tako se je Mark Zebra znašel v glavni vlogi španske limonade z vsemi značilnimi vlogami in opremo, kot je tipičen avto.

Več utrinkov s snemanja videospota lahko preverite v spodnji fotogaleriji >>>

Članki iz rubrike