Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 05.07.2019 12:41:46

Nesrečni stavničar in STAVA, zaradi katere NE SPI VEČ DNI: Zadel je 33 parov, potem pa tole ...

Hrvat je na robu obupa, kriva pa wimbledonska senzacija.

Cori Gauff, ki se bo danes v tretjem krogu Wimbledona pomerila s Slovenko Polono Hercog, je presenetila celotno teniško javnost. Ne samo, da je v prvem krogu premagala favorizirano Venus Williams, 15-letna Američanka je bila uspešna tudi v drugem krogu, v katerem je premagala Magdaleno Ribarikovo.


Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, za kakšno senzacijo gre, močno pa so se opekli predvsem številni igralci športnih stav. Še posebej šokiran je neimenovani Hrvat, ki je v teh dneh postal prava zvezda hrvaških medijev. Na športni loteriji je vplačal listek, na katerem se je znašlo 34 parov. Na prvi pogled se zdi, da je takšna napoved v domeni znanstvene fantastike, a bil je celo na pragu velikega zaslužka. Na cedilu ga je pustil en sam par. Vplačal je 200 kun (27 evrov), dobiti pa bi moral 353.577 kun (skoraj 48 tisoč evrov). A jih ni dobil, 'kriva' pa le mlada Američanka, saj je stavil, da bo proti izkušenejši Williamsovi izgubila.

"Vsako leto igram prvi krog Wimbledona in moram reči, da zadanem 95 odstotkov rezultatov. Letos sem imel občutek, da bom končno nekaj dobil. Odigral sem 34 parov, kvote so bile med 1,15 in 1,95, kar pomeni, da sem igral na tiste igralce, v katere sem resnično verjel. Vse sem zadel, samo pri Venus sem zgrešil. Listka nisem vrgel stran, čeprav sem izgubil stavo. Zanimalo me je, kaj se bo zgodilo s preostalimi 15 pari in prav pri vseh sem zadel," je hrvaškim medijem pojasnjeval nesrečni stavničar.

Značke: stava, denar, hrvaška

Članki iz rubrike