Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 10.05.2019 11:51:36

Huawei P30 in P30 Pro: Na voljo video način »dveh kamer«

Uporabniki pametnih telefonov Huawei P30 ali P30 Pro lahko sprostijo ustvarjalnost s snemanjem posebnih video posnetkov. Na razdeljenem zaslonu sta namreč sočasno pogleda dveh kamer.

S posodobitvijo uporabniškega vmesnika EMUI 9.1 na različico B153 je bila uporabnikom telefonov Huawei P30 in P30 Pro dana posebna, inovativna in vznemirljiva funkcija, še ne videna na pametnih telefonih. Način dveh kamer za snemanje video posnetkov. Posodobitev je na telefone že začela prihajati, ne bodo je pa vsi uporabniki deležni naenkrat, ampak postopoma.

S pomočjo omenjenega načina lahko uporabniki ustvarijo video posnetke z deljenim zaslonom, in sicer hkrati z glavno kamero in s kamero s teleobjektivom. V posnetku sta zato sočasno predstavljeni dve perspektivi – tista, ki jo vidi glavni objektiv in tista, ki jo vidi teleobjektiv.

Način dveh kamer že sam omogoča izdelavo izjemnega video posnetka, možno pa ga je kombinirati z drugimi možnostmi videa, kot je z umetno inteligenco (AI) podprt urejevalnik. Pametna telefona P30 in P30 Pro sta prva telefona na trgu s čim takim in omogočata snemanje obsežnih prireditev s sočasnim podrobnim pogledom na sceno v središču. Na edinstven in osvežujoč način.

Telefona sta primerna za uporabnike, ki želijo video in fotografije profesionalne kakovosti. Način dveh kamer video možnosti namreč nadgradi z:
• zajemanjem širokega pogleda na prizor z več ozadja in več predmeti v video posnetku,
• sočasno povečavo na izbrani predmet na razdeljenem zaslonu,
• snemanjem iz dveh kotov - panoramski posnetek in posnetek od blizu -,


• možnostjo prilagajanja povečave in
• snemanjem ustvarjalnih posnetkov, ki celoviteje shranijo posebne življenjske trenutke.

Huawei je vodilno podjetje na področju vpeljave tehnološko naprednih kamer, s serijo P30 pa še povečuje prednost pred tekmeci. Način dveh kamer je po posodobitvi uporabniškega vmesnika EMUI 9.1 poleg na modelu P30 na voljo tudi na modelu P30 Pro s teleobjektivom SuperZoom, ki podpira 5-kratno optično, 10-kratno hibridno in 50-kratno digitalno povečavo. Z občutljivostjo ISO 409.600 pa se dobro obnese tudi v šibkejši svetlobi. S pionirskim delom na napredni video tehnologiji ter neprestanih inovacij, pa Huawei daje uporabnikom v roke tudi nove možnosti snemanja ustvarjalnih video posnetkov.

O podjetju Huawei
Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot milijon pametnih ur Watch GT in več kot 20 milijonov telefonov serije Mate 20, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si .

Značke: huawei, telefon, mobitel

Članki iz rubrike