Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 13.02.2019 09:33:03

Steklarna Rogaška na sejmu Ambiente Frankfurt 2019

Steklarna Rogaška d.o.o.
Ni skrivnost, da naša Steklarna Rogaška žanje uspehe po vsem svetu in jasno je, da imamo v Sloveniji pravi dragulj, ki se lesketa v soju žarometov.

Njihovi edinstveni kosi so plod vrhunskega dizajna in neskončne domišljije, zato postane dom nekaj posebnega in glamuroznega. Trenutno je zelo aktivna in pridna ekipa v Frankfurtu, na mednarodnem salonu Ambiente 2019, na katerem razstavljajo svoje izdelke vsi največji predstavniki interierja. Ob imenih, kot so Vera Wang, Villeroy Boch, Versace casa in drugi, je tudi naša Steklarna Rogaška, ki je letos dobila zelo pozitivne ocene obiskovalcev, saj so vsi navdušeni nad sejemskim prostorom.


Letos so združili virtualni in resnični svet. Vse serije so prenesli na enotno obliko vaze, na kateri so pokazali vse svoje tehnike plemenitenja stekla. Pod vsako vazo se nahaja QR koda, ki obiskovalca popelje do spletne strani, kjer je predstavljena celotna serija. Inovativni pristop, ki je navdušil mnoge tujce in Steklarno Rogaška še dodatno povzdignil na svetovno raven. Tako ali drugače vemo, da prav njihova ekipa odličnih oblikovalcev stekla narekuje trende po vsem svetu. Večkrat smo poudarili, kako je pravzaprav pomembno živeti v hiši ali stanovanju, ki je lepo, urejeno ter tudi nam podobno. S pomočjo majhnih dodatkov in vrhunskih izdelkov lahko poskrbimo za pravi življenjski slog, zaradi katerega bomo še bolj samozavestni.

Steklarna Rogaška nam v letu 2019 ponuja nov program izdelkov ter čudovite fotografije ambientov, ki nam lepo pokažejo, kako lahko denimo vaza plemeniti prostor, kako lahko s pomočjo kristalnih in steklenih izdelkov spremenimo videz stanovanja. In nikakor ne gre zanemariti, da za vsakim izdelkom stoji zgodba pridnih rok, veliko idej, sinergija ekipe, ki skozi čas ni nikoli popustila, in nenazadnje velik smisel za estetiko, ki navdušuje ljudi po vsem svetu.

Galerija
Značke: rogaška, steklarna

Članki iz rubrike