Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 11.02.2019 12:10:41

Đuro se vrača na oder Cankarjevega doma

V torek, 19. februarja 2019 ob 20.00 bo na oder Gallusove dvorane Cankarjevega doma v Ljubljani končno spet stopil nihče drug kot Branko Đurić – Đuro.

Na tem odrskem spektaklu glasbe in humorja Đuro & prijatelji, mu bodo družbo – kot velikemu komiku, ki ga poznajo po vsej nekdanji skupni državi in tudi v svetu – delali priznani igralci, komiki in glasbeniki: Goran Karan, Luka Bulić, Admir Baltić in Tanja Ribič & Ribiči. Na tem večeru boste lahko uživali v najbolj zabavnih delih slovite, vedno razprodane Đurologije (med njimi tudi v Hali Tivoli v Ljubljani), kot tudi v vrhunskih nastopih njegovih prijateljev. Ne zamudite tega nepozabnega večera smeha in dobre volje!

Đurologija, iz katere Đuro črpa za pričujočo predstavo, je avtorsko delo in doslej najbolj vroča uspešnica Branka Đurića – Đura, je na okoli 300 ponovitvah obiskala ZDA, Kanado, Avstralijo, Skandinavijo, lep del Evrope in države nekdanje Jugoslavije, kjer si jo je ogledalo že preko 250.000 oboževalcev njegovega dela. Ta anti stand up šov, kot ga Đuro sam imenuje, je plod njegovih razmišljanj in življenja, od tega kaj ga v življenju moti in kaj zabava, do jutranjega prhanja in odnosa med spoloma – dotika se naših življenj in v predstavi se lahko prepoznamo tako rekoč vsi.

Vstopnice po ceni že od 22,00 EUR so v prodaji na www.mojekarte.si in na njihovih prodajnih mestih po Sloveniji: Petrol, 3Dva trafikah, poslovalnicah Kompasa in v Kioskih.

Branko Đurić - Đuro je nedvomno največja zvezda v regiji. Njegovo predstavo Đurologija je videlo že preko 250.000 gledalcev, tokrat pa vam predstavlja kolege, ki sem jim tudi sam najbolj nasmeji in jih bo predstavil slovenskemu občinstvu. Na dogodku Đuro & Prijatelji bo predstavil del izjemne, večkrat razprodane Đurologije, k sodelovanju pa je povabil tiste, ki jih posebej ceni in vas bo skupaj z njimi zabaval v programu, ki so ga pripravili skupaj, s humorjem, pesmijo in dobro voljo!


Luko Buliča je izbral kot najiskrivejšega hrvaškega komika, ki slovi po svojih osupljivo natančnih oponašanjih regijskih zvezd, ki občinstvo vedno nasmejijo do solz.

Admir Baltić je po Đurovem mnenju en najbolj nadarjenih standup komikov v Sloveniji. Njegovi predniki prihajajo iz Bosne, sam pa je odraščal v Fužinah v Ljubljani, kar je zanj neusahljiv vir komičnega pogleda na življenje. Njegov pogled z “očmi fužinskega mladeniča” je Đura tako navdušilo, da ga je povabil v svojo družbo tudi v Cankarjev dom v Ljubljani.

Z zasedbo Tanja & Ribiči se Tanja Ribič po dolgih letih vrača na glasbeno sceno, tokrat v Cankarjev dom, kjer se bo premierno predstavila s svojo novo skupino Ribiči, ki jo sestavljajo vrhunski slovenski in hrvaški jazz glasbeniki. Svoj nastop bo obogatila z odlomki iz svoje nove monokomedije Tako ti je mala moja, ki jo bo premierno še predstavila.

Goran Karan spada med največkrat nagrajene pop pevce in kantavtorje v regiji, Đuro pa ga še posebej spoštuje zaradi njegovega duhovnega pogleda na svet in zaradi dobrodelnosti. Karan je znan po številnih uspešnicah, vlogah v mjuziklih in po svojem humanitarnem udejstvovanju. Za njim je zavidanja vredna mednarodna kariera, osvojil pa je tudi številne nagrade na domačih in tujih festivalih. Gostoval je po skoraj celem svetu - od Avstralije, Nove Zelandije, Kanade, Tahitija, Bahamov do Portugalske, Latvije, Švice, Nemčije in Turčije.

Vstopnice so na voljo na https://www.mojekarte.si/si/dzuro-in-prijatelji/vstopnice-1111655.html in na prodajnih mestih: Petrol, 3Dva trafikah, poslovalnicah Kompasa in v Kioskih. Cene vstopnic: že od 22,00 EUR.

Članki iz rubrike