Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

matjaž han, miha kordiš Svet24.si

Matjaž Han Levici: "Fantje mladi, ta trenutek ...

Saša Lendero 2 Svet24.si

Saša Lendero ima eno težavo z vodenjem ...

can yaman Njena.si

Takšno telo pod obleko skriva Ferit

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

nu
nu
0 05.02.2019 11:36:26

Kdo se boji Filipa Flisarja? Preverite 23. marca 2019 na Kaninu

Leto je naokoli ter le mesec in pol nas ločita od športnega dogodka na Kaninu, kjer bo Filip Flisar po zasneženih strminah preganjal tekmece. Red Bull Samo gas se v svoji drugi izvedbi vrača 23. marca 2019.

Lanskoletni dogodek Red Bull Samo gas je na Kanin privabil 125 udeležencev, ki so bežali pred kosmatim Filipom in se potegovali za zmago v preizkušnji, ki temelji na nekoč priljubljeni otroški igri z dvorišč »Kdo se boji črnega moža«.
Pravila niso zapletena. Udeleženci se na progo poženejo istočasno v eni sami kategoriji (skupaj tekmujejo ženske in moški, smučarji in deskarji), po poku startne pištole, ki naznani začetek preizkušnje. Prvih nekaj metrov tekmovalke in tekmovalci pretečejo do svojih smuči oziroma desk, nato pa sledi spust do cilja. Deskarji imajo ob poku pištole zapeto prvo nogo, zadnjo pa si zapnejo na mestu, kjer smučarji zapenjajo svoje smuči. Filip Flisar bo tekmecem namenil 100 metrov prednosti, nato pa se pognal v divji lov njimi. Zmagovalec dogodka bo tisti, ki ga bo Filip ujel kot zadnjega oziroma tisti, ki bo prvi dosegel ciljno linijo.

Lani je bil najboljši domačin Matej Bradaškja, kdo bo najresnejši izzivalec Filipa Flisarja letos, pa bomo videli 23. marca.

Tekmovanje, na katerega se lahko prijavi do 200 udeležencev, je razdeljeno v kvalifikacijsko in finalno fazo. Prijave so mogoče do zapolnitve prostih mest, oziroma najkasneje do 15. marca 2019. Sodelujejo lahko vsi, ki so že dopolnili 18 let oziroma vsi, rojeni pred 23. marcem 2001. Vsi udeleženci prejmejo darilno vrečko, najboljši pa tudi posebne nagrade.

Prijava na dogodek je mogoča preko spletnega obrazca, dostopnega na spletnem mestu: https://redbull.jotform.com/form/90274687922871

Kako je bilo lansko leto, si oglejte v videu, ki je na voljo na spletni strani dogodka: https://www.redbull.com/si-sl/events/red-bull-samo-gas

Video in fotografije z lanskega dogodka lahko najdete na Red Bull Content Pool-u.

Značke: filip-flisar, kanin

Članki iz rubrike