900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 29.01.2019 09:53:39

Nasprotnika ukrotite z novo kolekcijo kopačk adidas Exhibit

Udarno kolekcijo Exhibit med drugim odlikuje napreden dizajn
Za eksploziven začetek leta so pri adidasu poskrbeli z novo kolekcijo kopačk Exhibit, ki z revolucionarnim dizajnom, najnaprednejšo tehnologijo in kombinacijo izbranih materialov profesionalnim in rekreativnim nogometašem zagotavljajo mojstrsko igro. Za dovršen slog in udaren nastop bodo poskrbeli štirje inovativni modeli, COPA 19.1, X 18.1, Predator 19.1 in Nemeziz 18.1, nad katerimi se že navdušujejo številni nogometni zvezdniki, kot so Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil in Paul Pogba.

Adut najnovejše adidasove kolekcije Exhibit je zagotovo model COPA 19.1. Doslej najnaprednejša adidasova kopačka se letos predstavlja v sončno rumeni in črni barvi, zasnovana pa je s tehnologijo SOCKFIT COLLAR, ki se popolnoma prilega obliki stopala ter zagotavlja optimalno podporo. Za stabilizacijo in izboljšan oprijem poskrbi posebna tehnologija COMFORTFRAME, zasnova postavitve čepov in njihove oblike pa optimizira rotiranje.

Kot ulit za najhitrejše napadalce je model X 18.1, ki med pospeševanjem ohranja izjemno stabilnost in prileganje z vgrajenim 3D kalupom za peto ter raztegljivim materialom nizkega ovratnika CLAW COLLAR. Odzivnost žoge in občutek lahkosti omogoča zgornji del iz ultra tanke mreže SKELETAL WEAVE, medtem ko tehnologija SPEEDMESH ponuja nadzorovan dotik brez omejevanja gibanja stopala. Kopačka X 18.1 je tokrat na voljo v udarni rdeči barvi s kovinsko srebrnimi črtami.

Model Nemeziz 18.1 stabilizira stopalo in omogoča ultimativno prileganje...
Model Nemeziz 18.1 stabilizira stopalo in omogoča ultimativno prileganje

Nad vpadljivim, sončno rumenim modelom Nemeziz, s katerim nasprotnikom preglavice povzroča tudi briljantni Leo Messi, se navdušujejo najokretnejši nogometaši. Kopačka se ponaša s sistemom za boljši oprijem AGILITYBANDAGE, ki s tehnologijo TORSIONTAPES stabilizira stopalo in omogoča ultimativno prileganje. Sistem tako imenovanega ovratnika dual-lock podpira gleženj in nogometašu omogoča eksplozivno spreminjanje smeri gibanja, medtem ko struktura prepletene preje AGILITYKNIT 2.0 zagotavlja mehak dotik žoge in občutek lahkosti.

Nenazadnje, a nikakor ne zadnje, so tu še oceansko modre Predatorice, ki s sistemom brez vezalk PURECUT LACELESS zagotavljajo kar največjo površino za nadzor žoge. Za medialno in stransko stabilnost poskrbi vgrajena podporna struktura v obliki pletenine FORGED KNIT, povratek energije pri vsakem koraku pa zagotavlja neprekosljiva tehnologija BOOST™.

Oceansko modre Predatorice zagotavljajo kar največjo površino za nadzor ...
Oceansko modre Predatorice

Vsi modeli kopačk Exhibit, razen COPA 19.1, so na voljo tudi v različici za dvoranski in ulični nogomet ter tako zagotavljajo učinkovito gibanje na vsakem terenu.

Članki iz rubrike