Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 05.12.2018 13:16:21

S fitnes "leaderjem" slabe navade ostajajo v 2018!

Pred nami je sobota, 8. decembra, še en adventni vikend, ki bo tokrat obarvan zdravo in aktivno. Levja skupnost, ki jo okrog sebe združuje Polleo Sport, se že neizmerno veseli in pričakuje veliko otvoritev že tretje poslovalnice letos!

Vrata najnovejše poslovalnice v Ljubljani se bodo uradno odprla 8.12., ob 8:00 s tradicionalno Happy Hour akcijo, ki tokrat nudi kar 20% znižanje na vse športne ure znamk Garmin, Polar, Samsung, Suunto in Fitbit, 30% popust na fitness in borilno opremo, ter traja do 10. ure.

Z zaključkom Happy Hour akcije, se pričenja nagradna igra »Kolo sreče«, v kateri bodo lahko sodelovali prav vsi, ki bodo v poslovalnici opravili nakup nad 20€! Ob zanimivem dogajanju bo od 11:00 med nastopi plesalcev, ter pod ritmi DJ-a in voditeljsko palico Uroša Bitenca, potekala tudi nagradna igra »S Polleo Sportom treniraj & profitiraj«, v kateri se z vsakim ponavljanjem določene vaje osvaja kar 2€! Neomejene možnosti, kjer si lahko pridelate darilne bone za nakup v Polleo Sportu.

Napetost se bo stopnjevala vse do 12. ure, ko bo neverjeten duo F&B Acrobatics, ki je že večkrat dokazal svoje nadčloveške sposobnosti zrušil Zid slabih navad, ki tradicionalno simbolizira vse slabe ljudi, ki jih imamo ljudje.


F&B Acrobatics: »Vrhunsko je, da bova lahko naše sodelovanje obeležila z rušenjem Zidu slabih navad. Sodelovala sva že na predhodnih otvoritvah Polleo Sporta in res vedno je bilo neizmerno zabavno, sproščeno in neverjetna gneča! Vedno so nama govorili naj ne greva z glavo skozi zid, a sedaj sva počaščena, da imava tokrat prav midva to priložnost!«

Z VRHUNSKIM KONCEPTOM NAD SLABE NAVADE
Edinstven koncept, ki se je v tem letu že dodobra razširil, ter vam omogoča, da na enem samem mestu najdete prav vse izdelke za svoj aktiven življenjski stil. Ne glede na vaše cilje, vse kar potrebujete najdete v Polleo Sport trgovini. Ob podpori in svetovanju izobraženih svetovalcev, boste zlahka izbrali primerne izdelke zase, ter si olajšali pot do srečnejšega življenja.

Miss Športa Slovenije 2018, Dora Markun: »Izredno sem srečna, da lahko svoje prepričanje in vrednote delim z najboljšimi na tržišču! Navdušil me je njihov koncept, kjer lahko res v eni sami trgovini nakupite vse izdelke za šport! Od športne ure, za slednje svojemu napredku, do najbolj primerne obutve in oblačil za svojo aktivnost, do seveda najkvalitetnejše športne prehrane, ki je ključnega pomena za rezultate, pa vse do bio in super hrane.«

Značke: polleo-sport, sport

Članki iz rubrike