mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

pr
pr
2 30.10.2018 13:35:45

V Kopru se bo pošteno treslo – LEGENDS COLLIDE 2018

Koprska dvorana Bonifika bo 17. novembra središče obračunov slovenskih in tujih borcev, ki se bodo v ringu udarili po pravilih mma, K1 in boksa.

Eden najbolj prepoznanih obrazov slovenske borilne scene Miran Fabjan bo pod streho dogodka Legends Collide spravil dvoboje zaradi katerih se bo pisala zgodovina borilnih športov. Med tiste, ki so z več letnim treniranjem in uspehom tudi zunaj meja Slovenije poskrbeli za razcvet slovenskega borilnega športa je tudi Miran Fabjan - slovenski Rocky, ki je v bogati karieri nizal zmage širom Evrope, hkrati pa se odlično znajde v vodah organizacije večjih športnih dogodkov.

Na Legends Collide bo imel poslovilni boj v sicer izjemno bogati karieri Jasmin Bečirović, ki se bo v slovesu pred domačim občinstvom pomeril za naslov svetovnega prvaka. Slovenski avditorij bo lahko videl na delu Uroša Jurišiča, Ljubljančana z neomadeževano kariero v kateri je v devetih borbah prav tolikokrat zmagal, bržkone pa bo kariero nadaljeval nikjer drugje kot le v UFC.

Pred leti je bila polna hala Tivoli, kjer smo lahko spremljali epski obračun hollywoodskega zvezdnika Bobba Sappa in črnomaljčana Roka Štrucla. Štrucl je takrat pospravil ameriškega orjaka, zdaj pa se v Kopru ponovno vrača v ring. Na delu bo tudi najboljša Slovenka v mma, Tajda Ratajc, pa odlični boksar Andrej Bakovič in nepopustljivi kickbokser Murskosobočan Aleksander Stankov.
Legends Collide je vrhunski spektakel z najbolj zvenečimi imeni slovenskega borilnega športa.

Članki iz rubrike