dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Maja Djukanović Svet24.si

V Srbiji veliko zanimanja za učenje slovenščine

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Rovan Svet24.si

Jože Rovan: »To ni smola, to je nepripravljenost...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

K.M.
K.M.
0 04.10.2018 12:03:00

Odlična rešitev, če ste partnerki pozabili kupiti darilo

Spletni nakup lahko opravite tudi med polčasom med nogometno tekmo.
Dreamstime
V zadnjih letih lahko opazimo veliko porast pri spletnem nakupovanju. Zakaj je tako in kakšne so prednosti tako opravljenih nakupov?

V zelo natrpanih urnikih gneče v trgovinah in nakupovalnih središčih močno obremenjujejo posameznikov vsakdanjik. Še dobro, da lahko danes vse naredimo že iz udobja domačega naslonjača, saj to omogočajo hitro rastoče in dobre spletne trgovine, ki uspešno nadomeščajo klasično nakupovanje.
 

Pomen časa

Moški velikokrat pozabijo na darilo za svojo partnerko, ali na obljubo o nakupu, ki so ji jo dali. Za vse nakupe v zadnjem trenutku in hkrati tudi hiter dostop do informacij je tako odlična izbira spletna trgovina, ki združuje vse na enem mestu. Ena izmed takšnih je tudi na naslovu MOJ PAKET, kjer se skriva več deset tisoč izdelkov za dom, vrt, orodje, računalništvo, telefonijo, šport in prosti čas. Nakupe pa lahko opravite tudi med polčasom med nogometno tekmo. 

Prednosti tega so predvsem v vseh ključnih informacijah, ki jih najdemo zbrane na enem mestu, raznolikem izboru, plačujemo lahko z različnimi plačilnimi sredstvu (kartice, PayPal in celo s kriptovalutami), hkrati pa lahko plačamo tudi po predračunu ali ob prevzemu izdelka. Pri spletni trgovini mojpaket.si lahko naročilo oddamo na vseh Poštah Slovenije, najboljše pa je, da je dostava ob naročilu nad 50 € brezplačna, kar pomeni, da privarčujemo na morebitnem gorivu, ki bi ga sicer do trgovine porabili. 

Ste ženi obljubili nov pralni stroj? 

Vse prednosti spletnega nakupovanja se zelo dobro poznajo pri nakupovanju izdelkov za dom, odličen primer so tako pralni stroji. Na tržišču jih res res veliko, vsi pa imajo neko prednost, ki je za gospodinjstva ključnega pomena. Vam je žena že zaupala, vi pa ste na njene besede pozabili? S pomočjo spletnih trgovin se lahko hitro izognete zagati. V sklopu spletnih trgovin tako dobite vse ključne informacije o različnih znamkah, najboljše pa je, da vam ga zaradi višje cene seveda pripeljejo direktno na dom. 

Dodatne funkcije

Pri dostavi paketov vaših spletnih nakupov lahko poljubno izbirate med različnimi možnostmi dostave: v samopostrežni PS Paketomat, na Petrolov bencinski servis, v službo ...

Na Pošti Slovenije pa so pripravili tudi novost, storitev Moja dostava – moja izbira! Ta vam omogoča, da v zadnjem trenutku, ko je paket že na poti k vam, spremenite npr. mesto ali čas dostave.

Kako? Enostavno! Vse uredite s SMS-om ali elektronskim sporočilom preko spletne aplikacije. Tako lahko brez skrbi presenetite partnerko z lepim darilom, in ni možnosti, da ga slučajno ne bo prevzela kar sama, saj vas bo v resnici čakal na drugem naslovu. Zato preden zaključite spletni nakup, vedno navedite tudi vašo telefonsko številko!

Članki iz rubrike