Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 03.09.2018 14:21:48

Ljubljana postaja evropska prestolnica fitnesa

Polleo sport
Promocijski material
BTC postaja bogatejši za najmodernejši športni center. Po odprtju prve poslovalnice Polleo Sporta v Sloveniji, s katero se je tržišču omogočil dostop do najkakovostnejših blagovnih znamk na področju športne prehrane in približal edinstven koncept, s katerim lahko vsi privrženci zdravega in aktivnega življenjskega stila na enem mestu najdejo popolnoma vse izdelke za vse svoje cilje, omenjeni regionalni lider odpira nova vrata do zdaj največje poslovalnice v Evropi v BTC-ju.

Mag. Damjan Kralj, član uprave in direktor za trženje in marketing v družbi BTC: »V družbi BTC spodbujamo aktiven življenjski slog in športno udejstvovanje tako na poklicni kot na rekreativni ravni. Nenehno krepimo zavedanje o zdravem načinu življenja, zato želimo tudi obiskovalcem omogočiti dostop do raznolike in kakovostne športne opreme. Veseli nas, da se naši družini pridružuje tudi trgovina Polleo Sport, ki bo s sodobnim konceptom športne ponudbe in prvo trgovino Megastore v Evropi obogatila ponudbo BTC Cityja.«

Polleo Sport Megastore
Megastore se razprostira na 450 kvadratnih metrih, kjer so svoj dom našle blagovne znamke s področja športnih dodatkov, kot so Myprotein, Optimum Nutrition, QNT, Scitec. Ob njih vas bodo s svojo najširšo ponudbo razvajale najkakovostnejše znamke Nike, Under Armour, Reebok. Edinstveno mesto v trgovini bo kotiček Zoe, ki bo nudil najširšo izbiro vsem poznane inovativne znamke ženskih športnih oblačil Zoe Leggings, ki navdušuje s kombiniranjem mode in napredne športne tehnologije. Na voljo bodo športne in pametne ure ter pripomočki za merjenje aktivnosti znamk Garmin, Samsung, Suunto in Polar, niso pa pozabili na privržence bio- in superprehrane, ki bodo končno lahko na enem mestu kupili vse za svoj zdrav način prehranjevanja.


Edo Murić sporoča: »Zabij slabe navade v koš«
Vrata najnovejše in edinstvene trgovine Polleo Sport Megastore se bodo odprla 15. septembra, ko bo zlati košarkar Edo Murić, ambasador Polleo Sporta, skupaj z akrobatskimi košarkarji Dunking Devilsi ob še nikoli videnem nastopu podrl največji zid slabih navad do zdaj ter na tak način uradno odprl vrata največjega in najnaprednejšega centra fitnes sveta.

Edo Murić: »Vedno stremim k novim športnim in edinstvenim zgodbam, s katerimi se lahko poistovetim. V Polleo Sportu sem prepoznal vrednote, ki jih tudi sam zastopam – pozitivnost, energičnost, neverjetna ekipa in najboljša kakovost na tržišču. Veselim se premagovanja slabih navad skupaj s Polleo Sportom!«

Vse obiskovalce pričakujejo nagradne igre, popusti do kar 58 odstotkov, celodnevni program in nakupovalna izkušnja, ki je ne bodo nikoli pozabili!

Značke: fitnes, megastore

Članki iz rubrike