aljaz kate Odkrito.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

usodna ženska Svet24.si

Patološka odvisnost od "norega odnosa"

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

požar v mežici Svet24.si

FOTO: Ljudje so se ponoči večinoma znašli sami,...

kate Svet24.si

FOTO: Princa Charles sta zasenčili obe snahi

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande šokirala s to spremembo

sasa lendero 2 Njena.si

Saša Lendero šokirala kot črnolaska!

ue
ue
0 03.09.2018 11:34:42

ČUDNO! Zakaj Serena Williams NE PRAZNUJE rojstnega dneva svoje hčerke

Profimedia
Mnogi zvezdniki iz sveta športa, filma, estrade... imajo včasih res čudne poglede na svet. Čudne seveda za naše videnje, za njihove pa povsem normalne.

Najboljša teniška igralka vseh časov, Serena Williams, ki se trenutno bori za novo zmagoslavje na grand slamu v New Yorku, ne praznuje rojstnega dneva svoje hčerke, pa čeprav je na njo izjemno ponosna in je zeloi ljubeča mati, kar večkrat pokaže tudi z objavo na družbenih omrežjih.

Serena je lani 1. septembra rodila hčerko Alexis Olympia, njenega prvega rojstnega dneva pa v soboto ni praznovala. Zakaj? Serena je pripadnica Jehovih prič, katerim vera prepoveduje praznovanja rojstnih dnevov, ker naj bi bil to poganski običaj. "Olympia ne bo praznovala rojstnih dnevov. Mi smo Jehove priče in tega ne počnemo," je dejala Serena. 

Seveda teniška zvezdnica ni edina iz sveta slavnih, ki pripada Jehovim pričam, med drugim so oziroma pripadajo tej verski ločini tudi: pop zvezdnika Prince in Michael Jackson, raperja Ja Rule in Donald Glover, sloviti ameriški general Dwight Eisenhower, manekenki Naomi Campbell in Coco Rocha...

Članki iz rubrike