jonas Odkrito.si

Jonas Žnidaršič in Inti Šraj nov par?

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

FOTO: To je na valentinovo dobila Melania, ampak ...

smrt prehod Petisvet.si

Znanstveniki dokazujejo življenje po smrti!

sedmerčki Svet24.si

Ne trojčki, ne peterčki, 25-letnica je ...

avto_tehnični pregled Svet24.si

Avto pripeljala na tehničnega in ostala brez ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Tako svojo nosečo ženo razvaja Isaac Palma

ue
ue
0 03.09.2018 11:34:42

ČUDNO! Zakaj Serena Williams NE PRAZNUJE rojstnega dneva svoje hčerke

Profimedia
Mnogi zvezdniki iz sveta športa, filma, estrade... imajo včasih res čudne poglede na svet. Čudne seveda za naše videnje, za njihove pa povsem normalne.

Najboljša teniška igralka vseh časov, Serena Williams, ki se trenutno bori za novo zmagoslavje na grand slamu v New Yorku, ne praznuje rojstnega dneva svoje hčerke, pa čeprav je na njo izjemno ponosna in je zeloi ljubeča mati, kar večkrat pokaže tudi z objavo na družbenih omrežjih.

Serena je lani 1. septembra rodila hčerko Alexis Olympia, njenega prvega rojstnega dneva pa v soboto ni praznovala. Zakaj? Serena je pripadnica Jehovih prič, katerim vera prepoveduje praznovanja rojstnih dnevov, ker naj bi bil to poganski običaj. "Olympia ne bo praznovala rojstnih dnevov. Mi smo Jehove priče in tega ne počnemo," je dejala Serena. 

Seveda teniška zvezdnica ni edina iz sveta slavnih, ki pripada Jehovim pričam, med drugim so oziroma pripadajo tej verski ločini tudi: pop zvezdnika Prince in Michael Jackson, raperja Ja Rule in Donald Glover, sloviti ameriški general Dwight Eisenhower, manekenki Naomi Campbell in Coco Rocha...

Članki iz rubrike