nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ou
ou
0 30.08.2018 15:55:07

Beko hladilniki za pametno in eko hlajenje

Beko NeoFrost za daljšo svežino hrane
Ohlajena pijača, sveže sadje in osvežilni sladoled popestrijo tople mesece v vsakem domu in z drobnimi sladkostmi osrečijo vso družino.

Za vse to poskrbita hladilnik in zmrzovalnik, ki sta v vsakem domu praktično nepogrešljiva. Za razliko od drugih gospodinjskih aparatov delujeta dan in noč, v toplejših mesecih pa še bolj intenzivno in porabljata več energije, zato je ključnega pomena, da izberemo pametnega in energijsko varčnega. Prava izbira je Beko, vodilna evropska blagovna znamka na področju bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov, saj ponuja vrhunske pametne, energijsko varčne in okolju prijazne aparate.

Beko hladilniki in zamrzovalniki s tehnologijo RapidCooler omogočajo osupljivo hitro ohladitev pijače v samo 15 minutah in že jo lahko ponudite gostom. Za daljšo svežino hrane in posledično manj obiskov trgovine poskrbi pametna tehnologija NeoFrost, tehnologija predala MultiZone pa prilagaja prostornino hladilnika ali zmrzovalnika vašim trenutnim potrebam in s tem tudi porabo energije. Beko hladilniki in zmrzovalniki s ProSmart invertnim kompresorjem so izjemno tihi, hkrati pa bodo poskrbeli za nižji električni račun. Beko pametne rešitve vam olajšajo življenje, obenem pa so izjemno varčne in skrbijo za naš planet.

Ekspresno ohlajena pijača s tehnologijo Beko Rapid Cooler
Pogosto se nam zgodi, da si v trenutku zaželimo hladne pijače ali dobimo nenapovedan obisk, a nimamo ohlajene pijače. Tehnologija Beko RapidCooler s svojim posebno oblikovanim predalom in preprostim pritiskom na gumb omogoča ohladitev 1,5 litrske steklenice ali štirih 330 ml pločevink pijače v zgolj 15 minutah, izdelavo 80 g ledu v le 30 minutah ali za šok zamrzovanje. RapidCooler boste cenili vsi, ki prisegate na popolno pogostitev in hladne pijače. V toplejših mesecih je vsestransko nepogrešljiv, v zimskih pa bo poskrbel, da ne boste v zadregi, ko se bodo prijatelji nenapovedano pojavili pri vas za ogled tekme Lige prvakov.

Tehnologija Beko Neofrost za dolgotrajno svežino živil
V toplih mesecih hrana hitreje izgubi svojo svežino, zato moramo pogosteje v trgovino. Hrana, ki v hladilniku ali zamrzovalniku zadrži svojo naravno vlago, pa je dlje časa sveža in ohranja okus. In za to poskrbi Beko s posebno tehnologijo NeoFrost, ki prinaša dva ločena ventilatorja v zamrzovalnem in hladilnem delu, zato se hrana ohladi 2-krat hitreje in zadrži 2-krat več vlage kot v običajnih hladilnikih in zamrzovalnikih. To je odlična novica za vse, ki se želite izogniti pogostim obiskom trgovine, saj bodo živila ohranila svojo svežino dlje časa. Prav tako pri čiščenju hladilnika ni več potrebno predhodno odtajevanje, zato tudi tu prihranite energijo in dragoceni čas.

Tehnologija Beko MultiZone sledi vašim potrebam

Beko MultiZone predal sledi vašim potrebam
Beko MultiZone predal sledi vašim potrebam

Si predstavljate, da lahko glede na trenutne potrebe večate prostornino hladilnika iz zmrzovalnika in obratno? S tehnologijo predala Beko MultiZone boste vedno sproščeni, saj temperaturni razpon predala omogoča poljubno nastavitev temperature med –24 in +10 °C, kar pomeni, da lahko glede na svoje želje in potrebe povečate velikost hladilnika ali zamrzovalnika. Poleti imate tako lahko večji hladilnik, kamor spravite vso sadje in zelenjavo, ki jo pridelate na vrtu ali prinesete iz trgovine. Če redno nakupujete sveža živila, ob prihodu domov ne boste več razmišljali, kako boste živila primerno shranili. Jeseni pa lahko predal MultiZone spremenite v zmrzovalnik in v njem shranite dodatno ozimnico za zimske dni. Če imate radi domače pridelke in svojo ozimnico, je predal MultiZone kot nalašč za vas.

Beko ProSmart invertni kompresor za izjemno tiho in varčno delovanje
ProSmart invertni kompresorji v hladilnikih Beko so posebni zaradi delovanja, ki ne temelji na trenju, kar pomeni, da delujejo tišje in prinašajo tudi manjšo obrabo, kar pripomore k daljši življenjski dobi motorja. Predvsem pa poskrbijo tudi za manjšo porabo energije in s tem nižji električni račun. Ste med tistimi, ki velikokrat odpirajo hladilnik? Z Beko tehnologijo vam pri tem ni treba več skrbeti za veliko izgubo energije, saj ProSmart tehnologija s svojim kompresorjem poskrbi, da so izgube minimalne. Družine z radovednimi otroki boste gotovo navdušene.

Več o pametnih Beko tehnologijah si lahko preberete na: http://www.beko-si.com/blog/

Galerija
Značke: beko, hladilnik

Članki iz rubrike