ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 23. februarja

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

camilla moda Svet24.si

Camilla že opravlja dolžnosti namesto kraljice ...

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

franko_01 Njena.si

Franko Bajc vratolomno poletel s konja!

ou
ou
0 28.08.2018 13:22:04

Do 7 tisoč evrov gotovine brez stroškov odobritve

Do konca septembra lahko stranke v Addiko banki sklenejo Hip kredit do 7 tisoč evrov brez stroškov odobritve – hitro in enostavno, tudi brez obiska banke.

Addiko banka je na slovenskem finančnem trgu znana kot ponudnik enostavnih finančnih storitev, dosegljivih na preprost način in brez nepotrebnih zapletov. Stranke vseh slovenskih bank lahko v Addiku sklenejo različne gotovinske kredite in s tem naredijo pomemben korak k uresničitvi njihovih načrtov.

»Nekoč zapletene finančne storitve so preteklost in z neposrednim bančništvom, na katerem temelji naše poslovanje, v Addiko banki strankam ponujamo možnost, da imajo finance v svojih rokah in opravljajo finančne transakcije povsem samostojno, vključno s sklenitvijo kredita bodisi od doma, ali pa v eni od naših Express poslovalnic po Sloveniji. Za odobritev potrebujemo samo osebni dokument in nekaj osnovnih podatkov o stranki. Enostavneje ne gre,« razlaga Elica Vogrinc, vodja Poslovanja z občani.


Boštjan Habuš, vodja Express poslovalnice v ljubljanskem BTCju, dodaja: »Ni težko biti sam svoj bančnik - nekaj klikov na spletni strani hipkredit.si iz domačega naslonjača ali en obisk Express poslovalnice sta dovolj, da stranka pridobi ustrezno financiranje ter si že nekaj trenutkov po odobritvi zagotovi finančna sredstva za izpolnitev svojih želja. Trajanje postopka odobritve kredita in posledično izplačilo v primeru izpolnjevanja pogojev merimo v minutah in ne v dnevih.«

V Addiko banki v poslovalnicah po Sloveniji ponujajo tudi Express kredit do 35 tisoč evrov in Kredit za poplačilo obveznosti do 40 tisoč evrov, slednji z možnostjo dodatnega gotovinskega izplačila v višini 25%, na enak način kot Hip kredit – hitro in enostavno, kar predstavlja odlično uporabniško izkušnjo in opravičuje pridobljeni certifikat »Prijazni strankam«.

Več o gotovinskih kreditih Addiko Bank si preberite na Addiko.si/gotovinski krediti.

Značke: banka, addiko

Članki iz rubrike