aljosa bagola prava Odkrito.si

Aljoša Bagola žaluje

bencin, gorivo Svet24.si

Gorivo bo jutri malce cenejše

smrt, umiranje Petisvet

7 stvari, ki jih doživimo v trenutku smrti!

portugalska ladjica Svet24.si

Smrtonosno portugalsko ladjico opazili v Jadranu: ...

Lucila Solá_al pacino Svet24.si

FOTO: Ima novo! In to še enkrat mlajšo od njega

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

Marko Potrč in Lili Žagar Njena.si

Marko Potrč: 'Težko je priznati, a je konec …'

ou
ou
0 01.08.2018 13:30:45

Sanjate o zadetku na LOTU? Kdaj pa, če ne zdaj!

Dobitek
Promocijski material
Ste se že vrnili s počitnic? Si predstavljate, kako drugačne bi bile, če bi zadeli na Lotu?

LOTO je najstarejša in še vedno najbolj priljubljena klasična igra na srečo v Sloveniji, ki že več kot pol stoletja uresničuje sanje Slovencev. Najvišji dobitek predstavlja Sedmica, kjer srečni dobitnik pravilno napove vseh sedem številk. Loto vsak teden razveseljuje na tisoče Loto igralcev. V zadnjih 10-ih letih je bilo izplačanih kar 83 Sedmic, dobili pa smo tudi 41 novih Loto milijonarjev. Verjetnost, da obkrožene številke prinesejo milijone, je zelo majhna, upanje pa kljub temu ostaja, saj je lahko srečni dan tik za ovinkom. Največ Slovencev igra Loto za zabavo in pogosto vraževerno obkrožijo svoje srečne številke. Naj vam prišepnemo, da je številka 11 največkrat izžrebana številka doslej. Izogibajte pa se številki 3, ki prinaša najmanj sreče. Srečne številke so lahko tudi pomembni datumi iz vašega življenja, kot recimo rojstni dan ali obletnica. Ste vedeli, da so redni igralci ponavadi zvesti eni kombinaciji številk, t.i. iskalci sreče pa igrajo predvsem takrat, ko so v igri visoki skladi za glavne dobitke? Kljub majhnim možnostim za zadetek pa naj vas spodbudi dejstvo, da se je Slovenec Sedmice razveselil kar dvakrat! Nasvet, ki ga je srečnež ob priložnosti namenil vsem igralcem, pa je bil zelo preprost: »Loto listek vplačajte večkrat!«.

Sicer pa smo v vseh igrah Loterije Slovenije zmagovalci vsi. Z njimi na zabaven način zbiramo sredstva za slovenske športne, invalidske in humanitarne organizacije ter tako skupaj z Lotom vračamo družbi.

Če ne igrate, nimate možnosti za kakršenkoli dobitek. Morda pa še ne veste, da ste rojeni pod srečno zvezdo? Morda bo Slovenija v naslednjih dneh spet dobila novega milijonarja?

Ste že vplačali svoje srečne številke?

Galerija
Značke: loterija, slovenija

Članki iz rubrike