rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

henrik 3 Njena.si

Osupljivo: Henrik nekoč in danes

ou
ou
0 03.07.2018 14:00:01

Kmalu bo znan zmagovalec LAŠKO IZZIVA

Poletno ozračje je v teh mesecih še dodatno ogrel največji Laško izziv do sedaj, kateri je prvič združil tri velike balkanske glasbene legende in bo kmalu doživel svoj vrhunec v finalnem izzivu v živo!

Nekdo od treh legend - Neno Belan, Halid Bešlić in Željko Joksimović, ki se v izzivu s petjem svojih glasbenih uspešnic potegujejo za zadnjo steklenico Laškega – bo s pomočjo vašega ploskanja kmalu zmagovalec izziva.

Veliki finale z razglasitvijo zmagovalca se bo odvil v živo 12. julija na festivalu Pivo in cvetje Laško. Festivala nikakor ne gre zamuditi tudi zato, ker enega srečnega obiskovalca čaka lepo Laško presenečenje! Vse do vključno 12. julija do 23:15 še lahko vsak dan ploskate za svojega favorita in si s tem povečate možnosti, da osvojite veliko nagrado - piva poln Laško hladilnik! Bodite eden izmed skoraj 29 milijonov ploskov, ki so jih legendam namenili Slovenci, Hrvati, Srbi, Bosanci in Makedonci. Gre za številko, ki ponosno potrjuje, da je Laško prava balkanska legenda.

Kdo od treh balkanskih legend si bo po vaše pripel Laško? Za zmagovalca največjega Laško izziva glasujte tudi vi, tako da obiščete lasko-challenge.com in zaploskate za svojega favorita!

Foto 2_Laško izziv

Značke: legende, laško

Članki iz rubrike