MIHA_KAVČIĆ Odkrito.si

Miha povsem gol na Pop TV? To je povedal!

Darinka Bukovnik, Natalija Zorman, bančni izpisek Svet24.si

Kdaj je "dobrotnica" izstopila iz Stranke Alenke ...

smrt, umiranje Petisvet

7 stvari, ki jih doživimo v trenutku smrti!

Darinka Bukovnik, Natalija Zorman, bančni izpisek Svet24.si

Kdaj je "dobrotnica" izstopila iz Stranke Alenke ...

Arnold Schwarzenegger 1 Svet24.si

Mišičnjak prijel za dirigentsko palico

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

jasmina erik bar Njena.si

Zopet vroči trenutki v Baru

ou
ou
0 03.07.2018 14:00:01

Kmalu bo znan zmagovalec LAŠKO IZZIVA

Poletno ozračje je v teh mesecih še dodatno ogrel največji Laško izziv do sedaj, kateri je prvič združil tri velike balkanske glasbene legende in bo kmalu doživel svoj vrhunec v finalnem izzivu v živo!

Nekdo od treh legend - Neno Belan, Halid Bešlić in Željko Joksimović, ki se v izzivu s petjem svojih glasbenih uspešnic potegujejo za zadnjo steklenico Laškega – bo s pomočjo vašega ploskanja kmalu zmagovalec izziva.

Veliki finale z razglasitvijo zmagovalca se bo odvil v živo 12. julija na festivalu Pivo in cvetje Laško. Festivala nikakor ne gre zamuditi tudi zato, ker enega srečnega obiskovalca čaka lepo Laško presenečenje! Vse do vključno 12. julija do 23:15 še lahko vsak dan ploskate za svojega favorita in si s tem povečate možnosti, da osvojite veliko nagrado - piva poln Laško hladilnik! Bodite eden izmed skoraj 29 milijonov ploskov, ki so jih legendam namenili Slovenci, Hrvati, Srbi, Bosanci in Makedonci. Gre za številko, ki ponosno potrjuje, da je Laško prava balkanska legenda.

Kdo od treh balkanskih legend si bo po vaše pripel Laško? Za zmagovalca največjega Laško izziva glasujte tudi vi, tako da obiščete lasko-challenge.com in zaploskate za svojega favorita!

Foto 2_Laško izziv

Značke: legende, laško

Članki iz rubrike