Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 18.05.2018 10:06:28

Vroča predstava ĐUROLOGIJA konec maja v hali Tivoli

Nastopa doma in v tujini. Pred kratkim je v Zagrebu odprl svoje gledališče.
ĐUROLOGIJA, trenutno najbolj vroča predstava in avtorska uspešnica Branka Đurića – Đura, prihaja konec maja, v ljubljansko Halo Tivoli.

Po gostovanju v ZDA, Kanadi, Avstraliji, Skandinaviji, Nemčiji, Švici, Nizozemski, državah nekdanje Jugoslavije in številnih drugih, si je to komično predstavo v več kot 200 ponovitvah ogledalo že preko 200.000 obiskovalcev.

Sedaj bo na svoj račun prišlo tudi slovensko občinstvo in sicer v četrtek, 31. 5. ob 20. uri v ljubljanski Hali Tivoli, kjer bo Branko Đurić - Đuro s številnimi gosti poskrbel za pravo dozo smeha in veselja. In to v ĐUROVI MATERINŠČINI !!

branko duric duro
Branko Đurić - Đuro
Mediaspeed

V uro in pol trajajočem, kot ga sam označuje, anti stand up šovu, vas bo Đuro nasmejal, kot že dolgo ne. Od njegovih razmišljanj, kaj ga v življenju moti in kaj zabava, do jutranjega prhanja in odnosa med spoloma, se bo dotaknil tudi vsakdanjega življenja, kjer se bo prepoznal marsikateri obiskovalec.

ĐURO in BRAD PITT Press photo

Đuro je s svojo karizmo, prepoznavnim bosanskim šarmom, glasbenim talentom in seveda izjemnimi igralskimi izkušnjami, ki smo jih lahko spremljali v kultnih projektih, od legendarne Top Liste Nadrealistov in Avdicije, pa vse do z oskarjem nagrajenim filmom Nikogaršnja zemlja dokazal, da je igralec svetovnega formata.

ĐURO in ANGELINA JOLIE Press photo

Sodeloval je z mnogimi znanimi imeni, med drugim tudi s hollywoodskimi zvezdniki kot so Angelina Jolie, Brad Pitt, Colin Farrell in številnimi drugimi.

ĐURO in COLIN FARELL Press photo 2


POMEMBNO OPOZORILO: Predstava je v Đurovi »materinščini« in je primerna le za obiskovalce nad 16 let. Cenejše Vstopnice od 19 evrov samo v predprodaji Eventim + Petrol.

Značke: đuro, predstava

Članki iz rubrike