Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ou
ou
0 25.04.2018 15:34:00

Skupina Tequila dobesedno posega po vrhovih s pesmijo "Lažu, lažu sve"

Včeraj v večernih urah se je na Razglednem stolpu in v Salonu Grajske kavarne Kaval Group na Ljubljanskem gradu odvil prav poseben dogodek, na katerem je svoj novi single predstavila mlada slovenska skupina Tequila.

Da je lokacija pravšnja zagotovo potrjuje dejstvo, da se bodo povzpeli na vrhove poslušanosti v Sloveniji s pesmijo »Lažu, lažu sve«, ki sta jo napisala slovita hrvaška avtorja Neno Ninčević in Miro Buljan. Dogodek je potekal v prekrasnem ambientu gradu, ki so jo Tequila izbrali kot najvišjo urbano točko v glavnem mestu Slovenije, v Ljubljani. S številnimi predstavniki slovenskih medijev in posebnimi gosti so se najprej odpravili kar na sam vrh Razglednega stolpa na gradu (!) in tam napol akustično zaigrali pesem »Lažu, lažu sve« in že tam navdušili vse zbrane. Predstavitev pesmi in videospota za to pesem se je nato preselila v prostore Salona Grajske kavarne, kjer so pred zbranimi predstavniki medijev, glasbenimi gosti in prijatelji – tokrat ozvočeni – odigrali pesem še v tem prekrasnem ambientu, nato pa predstavili videospot pesmi, ki ga je posnel Djomla KS, izvajalec in multimedijski producent, lastnik KS TV Boxa iz Srbije, ki je prav tako nagovoril zbrano občinstvo okoli 50 prisotnih. Med gosti smo videli Aleša Bartola (Mambo Kings), Djomlo, Armanda Baruco (Platana), Vlada Kalemberja in tudi ekskluzivno Nena Ninčevića.


Patrik Babič, glavni vokalist skupine Tequila, je ob temu dejal: »To je res kakovostna pesem, kot tudi videospot. Res sem hvaležen avtorjema, Nenu Ninčeviću in Miru Buljanu, poleg tega pa smo tudi izjemno zadovoljni z videospotom Djomle KS. Tako bomo lahko nadaljevali s kvalitetnim delom, pri čemer nam je najpomembnejše, da ste zadovoljni vi, naše občinstvo!« S tem je izrazil veliko zadovoljstvo ob tako lepem sprejemu v Ljubljani in navdušenje s pesmijo, nato pa je na oder povabil tudi avtorja pesmi, slovitega tekstopisca in glasbenika Nena Ninčevića. »Z veseljem sem sprejel sodelovanje s skupino Tequila, saj so me že takoj prepričali s svojo kakovostjo in pojavnostjo. Verjamem, da bodo postali še zelo popularni vsaj v Sloveniji, saj so narejeni iz pravega testa. Za glasbo je potrebna, poleg talenta, tudi delavnost in vztrajnost. Tega ima skupina na pretek. Vesel sem, da sodelujemo in verjamem, da bomo skupaj ustvarili še mnoge uspešnice,« nam je zaupal Ninčević, ki ga poznamo po sodelovanjih z Oliverjem Dragojevićem, Tonyjem Cetinskim, Meri Cetinič in mnogimi drugimi. Med obiskovalci pa je bil tudi Vlado Kalember, ki je prišel v družbi Nena Ninčevića.

Nato so člani skupine odigrali pravi koncert, na katerem so v sproščenem, a profesionalnem nastopu pridružili tudi Aleš Bartol (Mambo Kings), Djomla, Armando Baruca (Platana) in še mnogi zbrani glasbeni prijatelji in prijateljice s Primorske. Tequila je tako stopila na vseslovensko glasbeno sceno z močno medijsko in podporo glasbenih kolegov iz Slovenije in Hrvaške na najvišji točki v Ljubljani, na vrhu Razglednega stolpa Ljubljanskega gradu z vrhunsko pesmijo, ki jih bo zagotovo popeljala med najbolj prepoznavne slovenske pop skupine nove dobe!

Značke: glasba, koncert

Članki iz rubrike