Mobilna verzija
janko šopar tednik Odkrito.si

Janko Šopar odkrito o voditeljici Tednika, ki ...

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 22. marca

maja acman Svet24.si

Maja bo razkrila, kako je shujšala za več kot ...

vrtilki, vrt, črunču, bralec slavko, kraja kokoši Svet24.si

Sredi Ljubljane so Slavku ukradli kure

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

indira2 Njena.si

Kje je Indira? Njena osebnost je neprepoznavna …

Burak Özçivit poroka Njena.si

Burak o govoricah: Se ločuje ali bo postal očka?

ou
ou

Tragedija naše športnice v ŠOVU ZVEZDE PLEŠEJO: Tako je njena mala Ela napisala pismo o UMRLEM OČKU ...

POP TV

Nekdanja najboljša slovenska športna plezalka se je po težkem obdobju le postavila na noge.

Zagotovo se spomnite nekdanje odlične slovenske športne plezalke Natalije Gros, ki je dosegla nekaj izjemnih uspehov. Po koncu kariere se je poročila in leta 2015 rodila hči. Toda še preden je bila hči stara pol leta, je novopečeno družino prizadela huda tragedija.

16. julija 2015 je Natalijin mož in Elin očka, Jure Breceljnik, ki je bil priznan fotograf in filmar, nenadoma umrl v spanju. Star je bil 41 let. Zvečer je šel spat, potem pa se ni nikoli več zbudil. Bil je v Bruslju, kjer je snemal svoj nov dokumentarni film Zadnji lovci na led. Natalija je takrat ostala sama s pol leta staro Elo in poleg neizmerne žalosti se je soočala tudi s finančnimi težavami.

Moči so takrat združili tudi Juretovi prijatelji iz Islandije. Sigurdur Bjarni Sveinsson - Siggi, Arnar Gauti Markússon, Stefnir Gíslason in Arnar Páll Gíslason so prišli v Slovenijo in združili moči z našimi alpinisti, ki jih je vodil Aleš Česen, sin Toma Česna, in v dobrodelni akciji zbirali denar za Nataliji in Elo.  V tistem težkem obdobju je precej pozornosti pritegnila tudi z ganljivim pismom, ki ga je namenila javnosti. Zapisala je naslednje vrstice.

Moje ime je Ela.
Stara sem dobre pol leta in sem pred mesecem in pol za vedno izgubila mojega očija.
Umrl je iz danes na jutri, nič hudega sluteč se 16. julija zjutraj ni več prebudil.
Bil je človek poln idej, vizije, ljubezni in strasti do življenja, fotografiranja in snemanja. Tako rad me je imel, ob njem sem se počutila kot njegova mala princeska. Nežno me je vzel v svoje naročje, me nasmejal s svojimi šalami, me navihano pogledal v oči in me toplo poljubil na čelo. V njegovo življenje sem prinesla nov smisel in mir. Zdaj sva z mamo ostali sami. Najinega očija ni več z nama, z njim sva izgubili trdno opore, tolažbo, občutek varnosti in najinega največjega zaveznika. Ko se zjutraj zbudim, ga iščem z očmi, da bi se mu nasmehnila, da bi ga razveselila, a ga ne najdem. Žalostna sem, žalostna ker se ga ne bom spomnila, ker sem ga imela ob sebi tako majcen del svojega življenja. Nikoli ga nič ne bo moglo nadomestiti, za vedno bo moj oče, moj angel varuh, ki me zdaj čuva od zgoraj.
Moje življenje je postalo drugačno. Sedaj zame skrbi le moja mama, ki je trenutno še na porodniški, a že opravlja delo dveh staršev. Oči žal ni bil življenjsko zavarovan, zato sva se z mamo znašli v težki finančni situaciji, kjer breme kredita najinega doma, vzdrževanja hiše, tekočih stroškov z vrtcem vred, kamor bom kmalu odšla, padejo nanjo. Tako prosiva vse ljudi dobrega srca, vsa podjetja, ki nama želite pomagati z zbiranjem sredstev, da nama vsaj malo olajšate življenje, da bo moja mama lahko imela več časa in pozornosti zame v teh težkih trenutkih, namesto, da jo pestijo finančne skrbi. Zdaj mi ostaja le ona in potrebujem jo še bolj kot kadarkoli prej.
Vsake pomoči bova iz srca veseli. Iskrena HVALA.
Ela

Ples je moja druga strast
Kakorkoli že, simpatična Natalija se je zdaj postavila na noge, težko obdobje je za njo, iz katerega je prišla kot zmagovalka. Večja kot kadarkoli v športni karieri. Zdaj jo lahko bolj podrobno spremljate v plesnem šovu Zvezde plešejo, ki je na sporedu na eni od komercialnih slovenskih televizij. Ples obožuje, to je namrel njena druga strast. "Vedno ko vidim navpično ali previsno steno, umetno ali naravno, skalo ali pa karkoli, kar bi se dalo preplezati, mi poskoči srce. Enak občutek pa dobim, ko zaslišim glasbo. In ples je pomemben del mojega življenja, vedno pa sem si želela, da bi bil še pomembnejši," pravi in zdaj se ji je želja uresničila.

Značke: gros , plezanje , šport