taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

Pes v avtomobilu Svet24.si

Kako rešiti ljubljenčka pred okrutno smrtjo?

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

ou
ou
0 14.02.2018 14:47:30

Na 3. akciji Podarite nam modro srce je Dejan Zavec otrokom svetoval: Najboljši udarec je znanje

Otroci so bili navdušeni, ker jih je obiskal Dejan Zavec
3. dogodek Niveine akcije Podarite nam modro srce otrokom v velik navdih.

So trenutki v življenju, ki si jih zapomniš za vedno. Dejana Zavca, nekdanjega svetovnega boksarskega prvaka po verziji IBF, so otroci Osnovne šole Majšperk na tretjem dogodku akcije Podarite nam modro srce pričakali z gromkim aplavzom, z občudovanjem v očeh, z desetinami ročno izdelanih modrih src. Prizor, ki bi otoplil vsakogar.

Dejan Zavec: "Najboljši udarec je znanje"
Kako težko so ga pričakovali. Da jim pove o svoji poti, prvih boksarskih korakih, o udarcih, zmagah in porazih, o vsem, kar naredi svetovnega prvaka in legendo, kakršen je Dejan Zavec. V letošnji, že 12. akciji NIVEA Podarite nam modro srce, v okviru katere bo NIVEA namenila 20.000 evrov v sklad za izobrazbo otrok iz socialno šibkejših okolij, namreč ambasadorji iz športnega sveta otroke navdihujejo s pogumom za uresničevanje svojih talentov in sanj. In Dejan Zavec jih vsekakor zna navdihniti.

Povedal jim je, kako je začel, kateri udarci so najbolj boleli, zakaj je vztrajal, ko je bilo najtežje, in odgovoril na številna vprašanja otrok. Med drugim jim je povedal, kaj je za njega najboljši udarec. "Vsak ima svoj najboljši udarec. Jaz pa mislim, da je najboljši udarec znanje," je otrokom položil na srce Dejan Zavec, ki jih je spodbudil tudi, da si med seboj pomagajo, pa naj bo to s toplo besedo ali pri domači nalogi. Vtisi z dogodka in vsi odgovori vas pričakujejo v sporočilu za medije.

O letošnji akciji Podarite nam modro srce
V zdaj že zelo dobro znani akciji tudi letos od 29. januarja do 27. februarja v znak podpore izdelujemo modra srca in jih lepimo na okna. Fotografijo okrašenega okna lahko z oznako #NIVEAmodrosrce objavite na Facebooku ali Instagramu oziroma fotografijo oddate na spletni strani www.nivea.si/modrosrce ter se na ta način potegujete za privlačne NIVEA nagrade.

Dober namen v 12. akciji Podarite nam modro srce podpirajo številni znani ambasadorji iz športnega sveta. Poleg Dejana Zavca še Saša Dončić, Matic Rebec, Rok Perko ter Primož Kozmus.

Galerija

Članki iz rubrike