sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

ue
ue
0 20.12.2017 10:34:06

Slovenske železnice Olimpija na derbi privabila veliko ZNANIH obrazov (fotogalerija)

Tomaž Vnuk, predsednik HK SŽ Olimpija, in pomočnik direktorja Slovenskih železnic Miha Butara v družbi ministrice za izobraževanje, znanost in šport Majo Makovec Brenčič
Marko Vavpotič
Zadnji večni derbi med slovenskima hokejskima velikanoma si je v Tivoliju ogledalo kar nekaj znanih obrazov.

Eno decembrskih prazničnih sobot je v prestolnici popestril tudi nov srdit hokejski boj največjih slovenskih tekmecev, Slovenskih železnic Olimpije in Jesenic.

Tekmo so si iz VIP prostora ledene dvorane Tivoli ogledali tudi mnogi znani Slovenci. Na mraz je tako prišel sloviti nekdanji košarkar in legenda slovenskega športa Ivo Daneu, politični vrh države je zastopala ministrica za izobraževanje, znanost in šport Maja Makovec Brenčič, iz Mestne hiše je v Tivoli za zmaje prišel navijat tudi župan Ljubljane Zoran Janković, v prostorih za VIP goste pa smo srečali tudi znanega frizerja Mitja Sojerja Miča, ki si je večni hokejski derbi ogledal v družbi sina.

Manjkali niso niti nekdanji hokejisti, dolgoletni reprezentanti risov. Srečanje si je z veseljem ogledal zdaj generalni direktor Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec, skupaj sta si svojo ekipo na delu ogledala tudi brata Vnuk; Tomaž, ki je predsednik kluba, in Jure, ki kot trener skrbi za razvoj mladih hokejskih sil.

Svojo zvestobo zeleno-belim pa je znova pokazal vsestranski Žiga Födransperg - Fedr; lastnik lokala Lepa žoga in igralec je za SŽ Olimpijo navijal z več prijatelji.

Članki iz rubrike