Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

ou
ou
0 19.12.2017 12:39:32

BIKEC FERDINAND: Na premieri navdušil obiskovalce nabito polne dvorane in požel velik aplavz

Prijazni bikec Ferdinand je preteklo soboto na premieri v ljubljanskem Koloseju do srca ganil in navdušil prve obiskovalce.

Klasična zgoba o miroljubnem bikcu, ki najraje na svetu sedi pod drevesom in ovohava cvetlice, je oživela v obliki čudotvitega celovečernega animiranega filma in pozdraviti jo je bilo potrebno v velikem slogu. V soboto, 16. decembra, je v Koloseju potekala svečana premiera tega težko pričakovanega filma in odzivi so bili več kot odlični, največja dvorana pa je bila razprodana do zadnjega sedeža.

Dogajanje se je pričelo že zgodaj popoldan, ko so si otroci pod spretnimi rokami ustvarjalk iz igralnice Minicity lahko porisali obraze, sami pa so lahko pobarvali čisto svojega Ferdinanda.

unnamed (1)

Kot se za premiero spodobi so gledalce pozdravili člani sinhronizacijske ekipe Domen Valič, Rok Kunaver, Primož Vrhovec, Martin Jelovšek, Štefan Kušar, Lucija Grm, Helena Berden, Julija Golob in Rok Suhadolc. Voditelji Radia 1 Miha Deželak jih je povprašal nekaj zabavnih dejstev o snemanju filma, potem pa je na oder povabil tudi Janija Jugovica (Cool Fotr), ki je gledalcem zaupal vse o snemanju svojega projekta V iskanju bikca Ferdinanda na kmetiji V Pravljici. Miha Deželak je najmlajšim v dvorani podelil tudi filmske nagrade, potem pa se je projekcija začela. Film je v nabito polni dvorani navdušil tako otroke kot odrasle, ob koncu pa si je prislužil bučen aplavz, kar v slovenskih kinodvoranah ni običajno.

Po ogledu filma je obiskovalce pričakala Ferdinand torta, katero so razrezali bikci Domen Valič, Rok Kunaver in Primož Vrhovec, druženje in rajanje pa se je nadaljevalo do večernih ur.

Na rednem sporedu si boste BIKCA FERDINANDA lahko ogledali od 21. decembra dalje, tudi v 3D tehniki. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

unnamed

Članki iz rubrike