Zlato priznanje sta si prislužila Katja Janžič z Rogle v pripravi in postrežbi kave in Matjaž Kovačič iz Term Zreče v poznavanju slovenskih vin. Branko Kotnik z Rogle si je »prikuhal« srebrno priznanje na tekmovanju v pripravi jedi v kotličku, medtem ko je Rok Veber, receptor iz Term Zreče, dosegel bronasto priznanje na tekmovanju hotelskih receptorjev.
Združena ekipa Rogle in Term Zreče, ki so jo sestavljali vodja ekipe Metod Borovnik, natakarja Simeon Črešnar in Jasmin Noćajević ter kuharja Aleš Bornšek in Damijan Strmšek, je v skupnem seštevku prejela srebrno priznanje v pripravi in postrežbi menija.
»Srebrni« meni bo obiskovalcem na voljo na kulinaričnem večeru v petek, 27. 10. 2017, v Termah Zreče.
Udeležba na tovrstnih tekmovanjih in odlični rezultati, ki jih naši sodelavci dosegajo, so izrednega pomena za naše podjetje, saj posebno pozornost namenjamo ravno vsebini naše ponudbe in visoki kakovosti naših storitev.
Vsi v Unior Turizmu smo izjemno ponosni na naše sodelavce in njihove uspehe ter jim iskreno čestitamo. Z njihovim znanjem, strokovnostjo in srčnostjo rasteta tudi ugled našega podjetja in naša konkurenčna prednost.
Izjemno ponosni smo tudi na nagrado, ki jo je Škratova učna pot na Rogli prejela v okviru tekmovanja »Naša dežela – lepa in gostoljubna«. V zelo hudi konkurenci je namreč postala druga oz. srebrna naj tematska pot v Sloveniji.