Mobilna verzija
marko potrč Odkrito.si

Planet TV spremenil šov The Biggest Loser

TANJA ZAGAR Svet24.si

FOTO: Takšna je Tanja Žagar po novem

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Prejemniki izredne in redne denarne socialne ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

gregor Njena.si

Gledalci besni na produkcijo Planet TV

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

STA
STA

Rokometni in nogometni Vardar bo konec sezone ostal brez vlagatelja

Lastnik moškega in ženskega rokometnega ter nogometnega kluba Vardar, ruski milijonar Sergej Samsonenko, je sporočil, da po koncu letošnje sezone ne bo več vlagal v klub iz Skopja. Poslovneža, ki biva v Makedoniji, so razjezile žaljivke, ko naj bi dvignil cene vstopnic za tekmo Vardarja proti Fenerbahceju v boju za skupinski del lige Europa.

"Makedonija je moj dom in dom moje družine že 11 let. Vložil sem velikanske vsote v razvoj športa v državi," je v pismu, ki ga je napisal kot odgovor na kritike in žaljivke, da naj bi klub za tekmo zadnjega kroga kvalifikacij med Vardarjem in turškim Fenerbahcejem dvignil cene vstopnic, začel Samsonenko.

Nadaljeval je, da nobena cena vstopnic ne more povrniti njegovih finančnih vložkov v makedonski šport. "Dovolj je. Nikoli me niso tako žalili in poniževali, kot v zadnjih dneh. Sprejel sem odločitev, čeprav zelo težko. To je moja zadnja sezona, ko bom vlagal v tri makedonske klube," je zapisal ruski poslovnež, ki bo klub predal nekdanjim lastnikom, a jim ga bo zapustil v "odličnem stanju, s številnimi lovorikami, ugledom in brez dolga."

Samsonenko je po poročanju makedonske tiskovne agencije Mia sporočil še, da bodo vstopnice za tekmo med Vardarjem in Fenerbahcejem stale pet evrov, ne glede na to, za kateri sektor jih bodo navijači kupovali. Tistim, ki so vstopnice že kupili, bo povrnil razliko. Pred tem so vstopnice za omenjeni nogometni obračun stale med 32 in 50 evrov.

Značke: rokomet , nogomet , makedonija