Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ou
ou
0 29.06.2017 07:18:00

Kletna ruleta - Komedija, ki vas bo to poletje nasmejala do solz

Poletje je čas za oddih in kaj bolj paše k počitku kot kaka dobra komedija. Če bi se to poletje res radi nasmejali do solz, ne smete zamuditi komedije KLETNA RULETA (The House).

Scott in Kate Johansen (Will Ferrell in Amy Poehler) poženeta vse prihranke, ki sta jih bila namenila za fakultetno izobrazbo svoje hčerke Alex (Ryan Simpkins), in zdaj si na vse pretege prizadevata denar dobiti nazaj, da bi Alex vseeno lahko šla na kolidž, kot si je vedno želela. S pomočjo soseda Franka (Jason Mantzoukas) se odločita v kleti lastnega doma odpreti nezakonit kazino.

Igrajo še Nick Kroll, Allison Tolman, Michaela Watkins, Jessie Ennis, Rob Huebel, Cedric Yarbrough in oskarjevi nominiranec Jeremy Renner.

slika 5

Režiser Andrew Jay Cohen svoj celovečerni prvenec, ki v kinematografe prihaja poleti, režira na podlagi scenarija, ki ga je sam spisal z Brendanom O'Brienom (skupaj sta prispevala že scenarija za uspešnici Sosedi in Sosedi 2).

Komedijo KLETNA RULETA si boste v kinu lahko ogledali od 29. junija dalje. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

Galerija
Značke: film, kino, ruleta

Članki iz rubrike