mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 12.05.2017 09:14:04

Živjo, nogomet Pivovarne Union: Ogled lige prvakov in poln kombi pijače še vedno dosegljiva

Si želite v naslednji sezoni skupaj s prijatelji v živo ogledati eno izmed tekem lige prvakov povsem brezplačno? Ali pa se želite pred vročim poletjem dodobra založiti s pijačo? Če je odgovor na vsaj eno izmed dveh vprašanj da, potem je jasno, kaj morate storiti: prijaviti se na turnir Živjo, nogomet Pivovarne Union, ki bo to soboto v Celju.

Turnirji Živjo, nogomet, ki jih skupaj organizirata Pivovarna Union in Nogometna zveza Slovenije, so bili vsi po vrsti prava uspešnica. Do zdaj jih je bilo organiziranih že osem (Ljubljana, Domžale, Koper, Velenje, Nova Gorica, Maribor, Krško in Radomlje), pred velikim finalom, ki bo 10. junija – na dan kvalifikacijske tekme za uvrstitev na svetovno prvenstvo med Slovenijo in Malto – v Stožicah, pa sta na sporedu še dva, sobotni v Celju in turnir v Kidričevem. Zakaj so turnirji Živjo, nogomet postali tako popularni, je jasno: Pivovarna Union in NZS sta se odločili, da nogomet vrneta tja, kjer se je vse skupaj tudi začelo – na ulice. Ulični turnirji, ki ponujajo najboljše, kar zmorejo tako imenovani uličarji, fantje (in tudi dekleta, o čemer smo se lahko na lastne oči prepričali na turnirju v Krškem), ki so se brcanja žoge dodobra izučili z igranjem na betonskih igriščih pred svojim blokom ali pred kakšno šolo. Na vsakem izmed turnirjev, ki so bili do zdaj odigrani – pet jih je bilo jeseni, trije spomladi –, smo lahko gledalci spremljali odlična preigravanja in še lepše zadetke. Da je vse skupaj še bolj prijetno, so se seveda potrudili organizatorji, ki prav na vsakem turnirju ponujajo slastne dobrote z žara in hladno točeno pivo po izjemno nizkih cenah.

523-10-zivjo nogomet3

Tudi v soboto ne bo nič drugače. Udeležba na turnirju v Celju bo znova odlična, že zdaj je prijavljenih 17 ekip, ki si bodo poskušale zagotoviti eno izmed fantastičnih nagrad. Prva nagrada je poln kombi pijače Union in vstopnica za finalni turnir, ki bo, kot rečeno, 10. junija v Stožicah. Nagrada za zmagovalca finalnega turnirja je še bolj atraktivna – ekipni ogled izbrane tekme lige prvakov v prihajajoči sezoni s pokritimi stroški prevoza in bivanja. Tudi drugo- in tretjeuvrščena ekipa turnirja v Celju domov ne bosta odšli praznih rok, pač pa bosta prejeli lepi nagradi. Drugouvrščena ekipa bo domov odšla s 100 litri pijače Union, tretjeuvrščena si bo grla hladila s 50 litri pijače. Vse prijavljene udeležence turnirja čakajo tudi majice Živjo, nogomet! in vstopnice za ogled tekme Prve lige Telekom Slovenije.

In kakšni so pogoji prijave? Posamezna ekipa mora šteti najmanj 5 + 1 članov, ki so stari nad 16 let. Prijavnina za celotno ekipo znaša 30 evrov, prijavo pa je mogoče oddati prek elektronskega naslova prijave@zivjo-nogomet.si.

Članki iz rubrike