franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 03.05.2017 21:18:10

Twitt prijatelja, ki je navdušil svetovni splet

Včasih pozabimo, da so tudi nogometaši ljudje, ki imajo v sebi srce, ki bije z iskrenostjo in dušo, ki je pripravljena pomagati ljudem v nesreči.

Zdaj je že znana zgodba o nogometašu Evertona in nekdanjemu angleškemu reprezentantu Aaronu Lennonu, ki je taval po ulicah na širšem območju Manchestra. Policija je Aarona odpeljala v bolnišnico za duševne bolezni, saj so mnenja, da je imel duševne motnje povzročene s stresom.

Kmalu potem, ko se je Lennonova zgodba razširila po spletu, so se oglasili številni nogometaši, zdajšnji in nekdanjo Aaronovi soigralci. Med drugimi se je na twitterju oglasil tudi Stan Collymore in zapisal: "Moje misli so v tem trenutku z Aaronom in njegovo družino. Poznam to bolnišnico in vem, da bo okreval ob pomoči nas vseh."



Zagotovo pa se je najbolj izkazal nekdanji napadalec angleške reprezentance Andy Johnson, ki je igral za Birmingham, Everton in Crystal Palace. "Čas je, da končamo stigmo in začnemo govoriti o mentalnih boleznih. Za vsak retweet bom dobrodelni organizaciji Mind Charity v Aaronovem imenu podaril 10 penijev," je zapisal Johnson.

Morda se deset penijev ne sliši veliko, toda v devetih urah je njegov tweet doživel že več kot 73.000 retweetov, kar pomeni, da bo Andy v dobrodelne namene podaril več kot 7000 funtov ali skoraj 10.000 evrov.

Značke: aaron-lennon, tweet

Članki iz rubrike