Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
30.03.2017 12:42:20
Deli članek:

Mustang bo poskrbel za veličasten prihod junakov zime

Klemen Brumec

Tudi avtosalon in Fordova karavana neukrotljivih bosta danes v znamenju sprejema junakov zime, ki se bodo na sprejem na Kongresni trg veličastno pripeljali z legendarnimi mustangi.

Danes ob 17. uri bo Jože Robežnik na Fordovem razstavnem prostoru gostil čisto pravega rangerja Francija Zakrajška.

Ne bo pa edini ranger na avtosalonu. Pričakujejo jih kar nekaj, saj so jim pri Fordu pripravili popoldansko druženje. Pridružite se jim in spoznajte, zakaj so rangerji pravi odgovor za ljubitelje avanturizma in spektakularnih poti.

Klemen Brumec

Veličasten prihod športnih junakov
Popoldne bo Fordova karavana poskrbela za bleščeč prihod Ilke Štuhec, Filipa Flisarja, Jurija Tepeša, Petra Prevca in Boštjana Klineta na sprejem zimskih športnih junakov. Dan šampionov na Kongresnem trgu organizira Smučarska zveza Slovenije, obiskovalce pa bo pozdravilo kar 30 zimskih športnih junakov.

Eno leto s Fordom
Ob tem bo direktor Summit Motors Ljubljana David Jurič bo podelil dve štipendiji perspektivnima športnikoma: alpski smučarki Niki Tomšič in smučarskemu skakalcu Timiju Zajcu. Prav tako bo podelil tudi glavno nagrado akcije Junaki zime, in sicer bo nekdo za eno leto v uporabo dobil avtomobil Ford C-Max.

Klemen Brumec

Karavana petih neukrotljivih mustangov bo postala studio: z mustangovega športnega sedeža bo danes ekipa Radia Antena napovedovala vreme.

Več o Fordovih akcijah si lahko ogledate tudi na: https://www.facebook.com/Ford.SI/ .