stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nn
nn
0 01.10.2016 14:18:58

Splošni pogoji nagradne igre REEBOK FITNESS CAMPAIGN WORKOUT

Organizator nagradne igre je SVET24, informativne vsebine d.o.o., (v nadaljevanju: Organizator). Nagradna igra poteka od 2.11.2016 do 15.11.2016 do 00.00. V žrebanju za nagrade bodo sodelovali uporabniki spletne strani www.ekipa24.si, ki bodo v času trajanja nagradne igre pravilno sestavili sestavljanko in vpisali svoje podatke (ime, priimek, email).

Žrebanje nagrajencev bo 16. 11. 2016 v prostorih uredništva Svet24.si, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana Polje. Seznam nagrajencev bo objavljen najkasneje do 18.11.2016 na spletni strani www.ekipa24.si . Nagrade nagrajenci prevzamejo v trgovinah Intersport po Sloveniji. Če nagrajenec v sedmih dneh po objavi nagrajencev ne posreduje svoje davčne številke, do nagrade ni več upravičen. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja. Osebne podatke bo organizator obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in internimi pravilniki o varstvu osebnih podatkov, sprejetimi pri organizatorju. Splošni pogoji nagradne igre so v celoti objavljeni na spletni strani www.ekipa24.si.

1. Kdo prireja nagradno igro
Organizator nagradne igre je podjetje Svet24 d.o.o., Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana - Črnuče.

2. Kdaj nagradna igra poteka
Nagradna igra poteka od 2.11.2016 do 15.11.2016 00.00. Nagradna igra poteka na spletni strani www.ekipa24.si.

3. Potek nagradne igre
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi obiskovalci spletne strani www.ekipa24.si. V žrebanju za nagrade bodo sodelovali uporabniki spletne strani www.ekipa24.si, ki bodo v času trajanja nagradne igre pravilno sestavili sestavljanko in vpisali svoje podatke (ime, priimek, email).
4. Vrste nagrad
Sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri potegujejo za naslednje nagrade:
1x moški športni copati Reebok ros workout tr 2.0
1x ženski športni copati Reebok ros workout tr 2.0
2x šejker
2x fitnes vreča
1x kolebnica

5. Osvojitev nagrad
Za nagrade se potegujejo vsi sodelujoči, ki so v nagradni igri sodelovali v razpisanem roku trajanja nagradne igre in upoštevali vsa navodila, pravilno rešili sestavljanko in vpisali svoje podatke.

6. Komisija nagradne igre
Žrebanje prejemnikov nagrad bo izvedla tričlanska komisija, sestavljena iz zaposlenih pri organizatorju, v poslovnih prostorih organizatorja, v skladu s temi pravili nagradne igre.

Izmed članov komisije se določi predsednika, ki je dolžan pripraviti zapisnik o poteku žrebanja.

O ravnanju in odločitvah komisije se sestavi zapisnik, ki vsebuje podatke o:
- datumu, uri in kraju žrebanja,
- članih komisije,
- uri zaključka žrebanja.


Odločitve komisije o prejemnikih nagrade ter morebitne diskvalifikacije sodelujočih v nagradni igri so dokončne in nepreklicne. Pritožba ni mogoča.

7. Objava nagrajencev in žrebanje
Žrebanje nagrajencev bo 16.11.2016 Seznam nagrajencev tedenskih nagrad bo objavljen najkasneje do 18.11.2016 na spletni strani www.ekipa24.si.
Če nagrajenec organizatorju ostalih podatkov (naslov, davčna številka) ne posreduje sedmih dneh od objave nagrajencev, ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v teh primerih prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do nagrajenca.
Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.

8. Splošno o nagradah in nagrajencih
Vsi nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka oz. e-poštnega naslova na spletni strani www.ekipa24.si, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine.
Nagrade ni mogoče zamenjati za denar. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenec v določenem roku predloži svojo davčno številko in naslov. Če tega ne naredi, izgubi pravico do nagrade.
Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad, ki je lahko predmet obdavčitve z vidika Zakona o dohodnini. Akontacijo dohodnine plača nagrajenec.
V skladu z navedenim, se nagrajenci strinjajo, da bodo upoštevaje 2. odst. 35. člena ZDavP-2 izplačevalcu nagrade organizatorju, podjetju Svet24 d.o.o., Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana - Črnuče posredovali naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno številko, davčno izpostavo in sicer najkasneje v roku 7 dni od prejema obvestila o nagradi.
Sodelujoči nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi za potrebe nagradne igre ter za svoje trženjske aktivnosti (obveščanje o produktih, storitvah, nagradnih igrah in natečajih in drugih promocijskih aktivnostih organizatorja nagradne igre). Prav tako sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da osebne podatke, ki jih posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, za potrebe nagradne igre in za svoje trženjske aktivnosti uporablja tudi Reebok.
Udeleženec nagradne igre ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti, z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov info@ekipaSN.si. Organizator bo v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovil izbris osebnih podatkov najkasneje v 15 dneh od prejema preklica.
Izžrebanec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

9. Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi obiskovalci strani www.ekipa24.si s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Osebe, ki kakor koli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ne morejo sodelovati v nagradni igri. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

10. Druge določbe
Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da udeleženec soglaša s pravili nagradne igre.
Sodelovanje v nagradni igri, pridobitev in prevzem nagrad niso pogojeni z nakupom kateregakoli izdelka, ki ga organizator nagradne igre trži preko svojih prodajnih kanalov.

11. Pravila nagradne igre in kje se nahajajo
Pravila nagradne igre so na vpogled dostopna na spletni strani www.ekipa24.si.
12. Uporaba osebnih podatkov
Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov na spletni strani www.ekipa24.si ter po potrebi tudi v drugih medijih in se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre.
S sodelovanjem v igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007).

13. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.
Komisija ima pravico iz nagradne igre diskvalificirati kateregakoli sodelujočega, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili. Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v nagradni igri so končne.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni igri: 28. 10. 2016.

Članki iz rubrike