Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
mag
mag
26.01.2016 10:53:31
Deli članek:

Policaj postal zvezda medmrežja zaradi neobičajnega klica (video)

vszi

To enostavno morate videti. Policaj iz Gainesvilla je moral v zadnjih dneh posredovati ob skrajno čudnem dogodku, vse skupaj pa je zaradi dogodkov, ki so sledili, ušlo izpod nadzora vsaj kar se tiče medmrežja.

Policaj White je tistega usodnega dne moral posredovati pri klicu, ki se je glasil nekako takole: "Pridite pomagati, otroci so pri igranju košarke preveč glasni."

Seveda so se na policijski postaji Gainesvilla zganili in odšli pogledati, kaj se dogaja. Toda sledili zares prisrčni prizori. Prvi posnetek nakazuje, kako se je policaj pomešal med otroke in z njimi zaigral košarko.

Iz policije v Gainesvillu so sporočili, da otroci, ki igrajo košarko, ne spadajo ravno v kategorijo kaznivih dejanj in da bi raje lovili prave zločince, kar je bilo v ZDA sprejeto z veliko mero odobravanja. 

Obljubil jim je, da se bo še vrnil, medtem pa je posnetek hitro zaokrožil po svetu in pridobival na odmevnosti. No, policaj White se je vrnil na "prizorišče zločina" toda s slavnim Shaquillom O'Nealom.

Ta je povsem navdušil otroke s svojo energijo in pojavo, zato je uspešnica iz spleta dobila še nadgradnjo. S "Shaqovim predavanjem", o tem, kaj morajo početi v življenju, pa posnetek le pridobi na veljavi.