Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
26.10.2015 12:11:16
Deli članek:

Ohranili mrežo nedotaknjeno in si prislužili pico

Twitter
Christian Fuchs z zasluženim kosom pice.

Deset tekem so nogometaši ekipe Leicester City potrebovali, da so mrežo ohranili nedotaknjeno in si s strani trenerja prislužili pico.

Leicester City se v tej sezoni drži presenetljivo dobro, po desetih odigranih krogih zaseda peto mesto, kar je veliko višje, kot so mu strokovnjaki napovedovali pred sezono. Je pa prvič Leicester uspel, da na tekmi ni prejel zadetka. Pred domačimi navijači je z 1:0 ugnal Crystal Palace. Igralci so imeli dodatno motivacijo, mesec nazaj jim je trener Claudio Ranieri obljubil, da v kolikor bodo mrežo ohranili nedotaknjeno, bo vsem igralcem kupil pico. Obljuba dela dolg in igralci so dobili pice. Nekateri so uživanje ob italijanskem izumu delili tudi na socialnih omrežjih, med njimi je bil Christian Fuchs.

Ranieri pa igralcem ni namenil le pice. ''Šampanjec in pica sta v redu. Ne fantastična, a v redu,'' je dejal italijanski nogometni lisjak, ki je nato moral odgovarjati tudi na vprašanje, ali bo James Vardy, z 10 zadetki vodilni strelec tekmovanja, dobil kakšen bonus: ''Zanj sem zelo vesel. To je velik uspeh zanj. Morda bo zato dobil večji kos pice, torej kos in pol zanj.''