Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Blitz-film
Blitz-film
0 14.10.2015 10:24:19

Predstavljamo filma, ki bosta jeseni navduševala

LEGENDA (LEGEND) – v kinu od 15. oktobra

Resnična zgodba o vzponu in padcu najbolj zloglasnih londonskih gangsterjev Reggieja in Ronnieja Kraya, ki sta v veselih šestdesetih imela v pesti ves London, se začne kmalu potem, ko Ronnija izpustijo iz zapora. Brata kanita utrditi svoj vpliv in premoč v vzhodnem delu Londona, pri tem pa se spopadata z gangsterjem Charliejem Richardsonom in njegovo tolpo, ki prevladuje na jugu Londona, in sodelujeta z ameriško mafijo, ki bi se iz Havane želela premestiti v britansko prestolnico. Takoj postaneta prava zvezdnika in dvorijo jima bogati in slavni, njun vpliv pa sega vse do visokih položajev v britanskih državnih uradih. Neustavljiva sta.

Igrajo: Tom Hardy, Paul Anderson, Emily Browning, David Thewlis, Christopher Eccleston, Joshua Hill in drugi

Film bo na ogled v vseh Cineplexxih, ljubljanskem Kinu Bežigrad, Koloseju Maribor (Projektor) ter manjših kinih po Sloveniji.

IMDB povezava 

Črna maša


ČRNA MAŠA (BLACK MASS) - v kinu od 22. oktobra (v Kinodvoru predpremierno že od 15. oktobra)

Južni Boston, sedemdeseta leta. Agent FBI John Connolly se poveže s prijateljem iz otroštva, irskim mafijcem Jimmyjem Bulgerjem, in ga pregovori v sodelovanje: v zameno za informacije, ki mu bodo pomagale stopiti na prste njunemu skupnemu sovražniku, italijanski mafiji, mu ponuja popolno zaščito. A Connolly se ne zaveda, da je podpisal pogodbo s hudičem in Bulgerju omogočil, da pod policijsko zaščito okrepi svojo moč ter postane eden najbolj zloglasnih in neusmiljenih gangsterjev v zgodovini Bostona.

Po resničnih dogodkih posneta gangsterijada o nesveti zvezi med ambicioznim agentom FBI in prvim možem bostonske irske mafije z neprepoznavnim Johnnyjem Deppom v vlogi hladnokrvnega, okrutnega mafijskega šefa Jamesa 'Whiteyja' Bulgerja.

Igrajo: Johnny Depp, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Rory Cochrane, Jesse Plemons, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard, Kevin Bacon, Juno Temple, Corey Stoll, Adam Scott in drugi

Film bo na ogled v vseh Cineplexxih, Koloseju Maribor (Projektor) ter manjših kinih po Sloveniji.
V Kinodvoru pa bo na ogled predpremierno že od 15. oktobra.

IMDB povezava

Značke: legendi, črna-maša

Članki iz rubrike