900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 08.06.2023 16:14:27

Podelili smo Fantasy nagrade! Kdo je dobil ogromno televizijo, kdo gre v Pariz? (video)

Martin Metelko
Ne zgolj na zelenicah Prve lige Telemach, izjemno zanimivo in napeto je bilo v pravkar končani sezoni tudi v virtualnem svetu.

V svetu vse bolj popularne igrice Fantasy PLT, v kateri se vsako leto vse več igralcev bori za prestižni naziv kralja Fantasyja. In tudi za zares bogate nagrade. Prvič sta se virtualni igri, ki jo skupaj organizirata EkipaSN in Nogometna zveza Slovenije, pridružila tudi generalni sponzor slovenske prve lige Telemach in turistična agencija Palma, ki sta zagotovila zares atraktivne nagrade. Nagrade, ki so jih najboljši trije igralci Fantasyja že prejeli.

No, če smo povsem natančni, so vsi trije nagrajenci sezono Fantasyja končali na mestih od dve do štiri, a so se v skladu s pravili naše igre pomaknili za eno mesto navzgor. Razlog je preprost: zmagovalec letošnje sezone Fantasyja je namreč vodja tekmovanj pri Nogometni zvezi Slovenije Danijel Žalik, ki seveda tako kot vsi ostali ljudje, povezani bodisi z NZS bodisi z Ekipo, v igri seveda lahko tekmuje – in verjemite, to počnemo z največjim veseljem – za nagrade pa ne konkurira. Gospodu Žaliku tako preostane zgolj tolažilna nagrada – naziv kralja Fantasyja za sezono 2022/23. Žalik je sicer zmago slavil z najmanjšo mogočo razliko, eno točko pred drugouvrščenim Dariem Dottom, ki je tako domov odnesel prvo nagrado – ogromen LG OLED televizor OLED65B13L (v vrednosti 1899 evrov), ki ga je v poslovalnici Telemacha v Ljubljani tudi že prejel iz rok Aleksandra Kovačevića, vodje projektov v marketingu pri Telemachu.

fantasy podelitev
Vodja projektov v marketingu pri Telemachu je nagrado podelil tudi Maticu Bertonclju, ki je prejel tretjo nagrado, in sicer pametno tablico Xiaomi Pad 5. Zanimivo, Matic je bil tudi ob polovici sezone med nagrajenci. Spomnimo, takrat je Telemach trem najboljšim igralcem Fantasyja podelil ure Xiaomi Mi Watch Lite.

fantasy podelitev
Isti dan, kot smo v poslovalnici Telemacha v Ljubljani podelili sijajni nagradi, ki ju je zagotovil generalni sponzor Prve lige, smo v Kranju v poslovalnici Turistične agencije Palma podelili tudi nagrado za osvojeno drugo mesto. Še eno fantastično nagrado, ob kateri nagrajenec kar ni mogel skriti navdušenja. Uroš Camloh bo namreč, kot nam je razkril sam, skupaj s svojim prijateljem in pod pokroviteljstvom turistične agencije Palma obiskal Pariz. In si v živo ogledal eno izmed tekem evropskega velikana PSG. Nagrado je Urošu podelila Nena Kraševec, vodja projektov v marketingu in odnosov z javnostmi. 

Značke: fantasy-plt, nagrade

Članki iz rubrike