zoopark-rožman Svet24.si

FOTO: Živalski vrt Rožman zaradi inšpekcije ...

angelček Svet24.si

To lahko pomeni, da ste zemeljski angel

dars Necenzurirano

Ne Dars, Kolektor bo odločil, za koliko milijonov...

cvikl legan xx Reporter.si

Milan Cvikl o obtožbah Jerce Legan: Prešla je ...

terzi Ekipa24.si

Tragično! Kamera posnela grozljivo nesrečo, v ...

Sanja Grohar Njena.si

Sanja Grohar bo drugič mamica

Tina Robnik Ekipa24.si

Nova slaba novica z belih strmin! Slovenska ...

nu
nu
0 27.02.2021 08:44:21

EKIPINI FANTASY NASVETI: Dobro je VEDETI pred 24. krogom PLTS

CELJE – TABOR
Moštvi, ki sta se znašli v rezultatski krizi, bosta pot iz nje iskali brez nekaterih pomembnih členov zasedbe. Jiri Jarošik tako ne bo mogel računati na kaznovanega Advana Kadušića, manjkajo pa še Anel Hajrić, Jon Šporn, Nino Kukovec, Denis Marandici in Stjepan Vego. Sežančane bo s strani najbrž vodil Igor Božič, manjkala bosta Denis Kouao in Antonio Azinović, vrača se Hristos Rovas.

MARIBOR – OLIMPIJA
Tretji večni derbi v sezoni bosta moštvi začeli točkovno izenačeni. Saša Gajser, ki vijoličaste vodi po slovesu Maura Camoranesija, je brez Nemanje Mitrovića in Martina Milca, zato pa se po odsluženi kazni vrača Aleks Pihler, prav tako z moštvom že trenirata Amir Dervišević in Denis Klinar. Nekaj težav imata Rudi Požeg Vancaš in Andrej Kotnik. Pri gostih bo za postavo spet kandidiral kapetan Timi Elšnik, medtem ko zaradi izključitve proti Domžalam ne bo Radivoja Bosića.

BRAVO – MURA


Po enajstih zaporednih tekmah brez poraza bodo Šiškarji gostili Muro. Dejan Grabić ima na voljo skoraj vse razpoložljive sile, manjkal bo zgolj Ovbokha Agboyi. Anteja Šimundžo bo razveselila vrnitev Žana Karničnika in Žige Kousa. Vprašljiv je nastop Klemna Pucka, medtem ko so Staniša Mandić, Marin Karamarko, Renato Simić, Marko Brkić in Alen Kozar še vedno na stranskem tiru.

DOMŽALE – GORICA
Dejan Djuranovć bo proti zadnjeuvrščeni ekipi lige vnovič lahko računal na Zenija Husmanija, ki je odslužil kazen, bo pa še vedno pogrešal enega stebrov obrambe Gabra Dobrovoljca, ki še ni saniral poškodbe. Gostje so ostali brez kapetana Roka Grudine, ki je bil v četrtek izključen proti Aluminiju. Manjkajo še Til Mavretič, Luka Volarič in Matko Zirdum, zato pa se vrača Matic Paljk.

ALUMINIJ – KOPER
Dvoboj s Koprom bo tretji od petih, ki jih mora odsedeti napadalec Aluminija Haris Kadrić. Poleg njega Oskarju Drobnetu ne bo na voljo niti Marcel Čermak, ki je zbral štiri rumene kartone. Gostujoči strateg Rodolfo Vanoli nima večjih težav s sestavo moštva, vprašljiv je zgolj nastop Mateja Palčića.

Članki iz rubrike