reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

pr
pr
0 01.06.2023 12:54:17

V Cityparku to soboto turnir ulične košarke 3 na 3

To soboto bo na parkirni hiši Cityparka turnir ulične košarke 3 na 3.
Kdo so novi »mali Dončići«? Izvedeli boste to soboto na turnirju ulične košarke 3 na 3.

Organizira ga Citypark v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljana na strehi parkirne hiše nakupovalnega središča. Namenjen je vsem mladim, ki jim šport in zabava pomenita ritem življenja. Ulična košarka je igra dveh trojk na en koš, njen namen pa sta zabava in razvedrilo na ulici. Vse ekipe so razvrščene po starostnih kategorijah in spolu. Pri igri je najbolj pomemben fair play – poštena igra.

Kvalifikacijski turnirji bodo potekali še po drugih krajih v Sloveniji, septembra pa se bodo najboljše ekipe s kvalifikacijskih turnirjev pomerile med seboj na velikem finalnem turnirju v Ljubljani. Preživite konec tedna v Cityparku in spoznajte čar ulične košarke.



Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Galerija

Članki iz rubrike