Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 27.10.2022 14:45:42

Potem, ko se ga je znebil Mandarić pri Olimpiji, je zdaj moral oditi še iz drugega kluba! Le kaj počne tako narobe, da...

Grega Wernig
Skozi ljubljansko Olimpijo se je v zadnjih petih letih sprehodila cela stotinja ljudi.

Med njimi je bil tudi Dejan Stamenković, nekdanji športni direktor Olimpije, katerega je krivdno odpustil še Milan Mandarić. Stamenković je zahteval več kot 100.000 evrov zaostalih obveznosti, a je Mandarić odgovoril z nasprotno tožbo in izgubil. Koliko je Mandarić ostal dolžan Stamenkoviću ni znano, je pa zdaj nekdanji zeleno-beli operativec razrešen še v drugem ljubljanskem klubu - viški Svobodi. Kaj se je zgodilo? Na njegovo mesto je stopil tudi nekdanji igralec Olimpije Amir Agić.

"Vodstvo kluba je na sestanku sprejelo nekatere spremembe, ki so ključne za to, da bi klub še naprej sledil svojim ciljem in viziji ter nadaljeval po začrtani poti. Z mesta poslovnega direktorja je bil razrešen gospod Dejan Stamenković. Za poslovni del kluba bo od danes naprej skrbelo zunanje podjetje – Finfactor d.o.o., katerega ustanovitelj in lastnik je Borut Žaren. Funkcijo športnega direktorja je prevzel Amir Agić. NK Svoboda Ljubljana je od julija 2021 dosegla velikanski napredek. Klub je finančno saniran, drastično se je dvignil vpis otrok v nogometni šoli, klubski prostori so prenovljeni, v teku je sanacija pomožnih igrišč, z organizacijo mednarodnega turnirja Zmajevo Gnezdo se je dvignila prepoznavnost kluba v državi in širše. Za doseganje ciljev, ki v Svobodi so in vedno bodo visoki, pa je potreben tudi ustrezen kadrovski kapital, ki bi to lahko podprl. Zato mora obstoječi kader kluba narediti ustrezen preskok, da bi lahko sledili visokim zahtevam rdeče-belega grba. V nasprotnem primeru bo klub primoran iskati boljše rešitve," so zapisali v klubu. 

Značke: svoboda, stamenković

Članki iz rubrike